Vart spådd!

Celina bjöd mig på ett event ikväll på salongen där hon jobbar, Linda vista 🙂 Väldigt mysigt och intimt. Bjöds på skumpa, rose och massa godsaker. För mig vart det endast ett glas då jag hade bilen med mig. Såklart fick vi också en söt, rosa goodiebag med oss innan vi drog hem. Alltid trevligt!

Jag vart föresten spådd på plats av en kvinna som heter Regina Lund, väldigt spännande.. Jag har ju varit lite nyfiken på det här med att läsa med kort och har ju själv kort hemma. Dock använde Regina inte så mycket kort på mig utan läste mig genom min energi och genom att röra mig. Jag fick en hemläxa att jag ska ta en semester på 2 veckor utan kamera, telefon eller wifi.. Vart typ stressad av att bara höra det haha, men jag behöver ju säkert det. Tror ni jag skulle klara av att vara ”offline” i hela 2 veckor?
IMG_2220

IMG_2227

IMG_2232

IMG_2240

IMG_2262

Posted in: PICTURES
Kommentarer (52)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *