Vi hann fota precis innan regnet kom, snacka om tur 🙂 Precis när vi satt oss i min bil öste regnet ner, haha. Och vem var det som sa att det skulle bli ”fint” väder idag egentligen..? Nu är jag hemma igen och har lovat sambon att städa haha, mina grejer ligger ju verkligen överallt.. Det är jättesvårt för mig att ha städat för jag får ju inte plats med mina saker! Kollar fortfarande efter lägenhet som är större än denna. Behöver minst 85-90 kvm känner jag, vill ha egen plats som ska funka som kontor + lager. Har hittat några fina men har halvt bestämt mig för att flytta i september när folk är tillbaka från semestern.

Såhär var jag sminkad idag. Ska göra en video när jag visar hur jag sminkar mig, men jag vill inte filma mig utan foundation. Visst är det löjligt? Jag tycker jag är fin utan smink men ändå känner jag mig osäker när jag vet att flera tusentals människor ska sitta och granska mig.. Men det kommer förhoppningsvis, jag är ju mycket mer säker i mig själv idag än om man jämför för bara några år sedan.. Går åt rätt håll iaf 😉 Får göra det när jag har spraytanat mig, då känner jag mig sminkad fast jag inte är det. Vi möts halvvägs lixom.

IMG_7976

Posted in: PICTURES
Kommentarer (28)

You might also like

Josephine Qvist - HELLO LAPOINT Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Caroline Roxy - Jewelry love

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *