Lite shopping

Jag har varit och gymmat och hämtat ut ett paket med lite kläder som jag beställde hem. Visst är kjolen läcker?? Älskar den 🙂 Och den vita byxdressen, löööve it. Tänkte ha på mig den imorgon för då ska vi ut och åka lite båt med lite vänner. Det står att det ska bli bra väder imorgon också, ska tydligen bli sol och runt 21 grader så ge f*n i att ändra dig nu jäkla land! Nu har jag planerat att ha på mig denna och glassa på en båt, och så ska det bli!! 😉 Så redo för det nu efter dessa gråa dagar..

Ikväll vet jag däremot inte vad jag ska ha på mig.. Men det löser vi senare, först måste jag duscha och smörja in mig med brun-utan-sol och allt annat som hör till. Och nej, jag har fortfarande inte tagit tag i städandet, så himla tråkigt ju… Städerska känns inte aktuellt heller för jag behöver veta vart alla mina grejer ligger.
IMG_9801

Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *