Farligt med smink..

Untitled-2

God morgon! 

Min stackars fotograf Lisa som jag skulle träffat nu egentligen råkade sticka sig själv i ögat med mascaran, så vi har skjutit fram våran photoshoot 2 timmar. Hoppas ögat inte ramlar av eller något sådant bara haha 🙁 Nej men smink kan vara farligt, det fick vi verkligen bevisat här och nu. Vet inte hur många gånger jag har råkat sticka mig själv med eyeliners eller fått hela ögat fyllt med mascara eller franslim.

Nu sitter jag och väntar på en levernes ska komma hem till mig, och sen efter vi har blivit klara med fotograferingen har jag ett möte in stan. Äntligen vart det bra väder också, kommer nog passa på att rocka kjol idag 🙂 Sen blir det gym och ikväll ska jag nog ut på stan och dansa lite. Men borde verkligen ta det lugnt med vinet, har nästan vinst varje kväll nu dom senaste veckorna.. Blir ju så under sommaren, hehe…

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *