Bloggen har ju strulat hela dagen så jag har har inte orkat kriga med att försöka göra inlägg. Istället drog jag till gymmet, vart bakis efter mitt gympass så gick och la mig efter haha! Snacka om slapp dag.. Men jag ska börja göra iordning mig för ikväll är det middag, dock blir det ej foundue eftersom den restaurangen vi hade planerat att gå till hade stängt under sommaren. Så ikväll blir det tapas istället!

Här har ni mina senaste outfits, har ni någon favorit? Min egna favorit är nog 2an eller 5an..

Ps. Ser ni föresten likheten mellan nästan alla bilder..? 😉
outfits

You might also like

Caroline Roxy - Way out west Caroline Roxy - Summer's here Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *