Tisdag 30e Juni

God morgon!

Många har frågat om lip plumpern, den har absolut inte lagts på is utan ska på ett möte om den NU 🙂 Just nu är det bara förhandling som pågår, produkten är ju mer eller mindre klar. Så hoppas vi kommer överens idag så den kan släppas omgående. För tro mig, jag är lika ivrig som er..

Efter mötet ska jag åka och träna med Ashkan, finally blir det av haha. Vi skulle egentligen ha gjort det igår men sen kom det annat imellan och ja.. Ni vet ju hur det är 😉 Men nu har vi bokat in klockan 12 så nu blir det av. Idag ska vi testa på ett nytt gym som är väldigt lyxigt, spännande.. Kommer berätta mer när jag är tillbaka igen.

Igårkväll bokade jag föresten båtbiljetter över till Finland. Ni som har följt min blogg länge vet att min mamma och hennes man har ett hus där och jag brukade vara där över somrarna några gånger när jag var yngre. Jag ska iaf dit i år, tänkte att 5 dagar kan göra mig gott.. Frisk luft och dåligt wifi haha. Men jag måste faktiskt köpa med mig wifi som man kunde använda där, annars funkar det inte!! Finns en liten bod där i närheten av huset, där kan man visst köpa internet minns jag men det var så himla dåligt och då måste man använda deras datorer, no way! Råttis ska också få åka med, första resan för henne. hoppas hon inte blir uppäten av ormar bara!! 🙁 🙁 Finns massor där som ligger på klipporna..

IMG_6992

*stor puss* 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (28)

You might also like

Caroline Roxy - Tabbouli Caroline Roxy - Glow face Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Josephine Qvist - A STAR IS BORN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *