Sno stilen!

Gud vilken huvudvärk jag fick efter dagens träningspass 🙁 Har legat i sängen och försökt må bättre, börjar väll arta sig nu.. Orkar inte ligga inne och tycka synd om mig själv när solen skiner utomhus, så har tagit en alvedon och druckit ett glas och vatten och nu får jag låtsas att det är bra igen haha! Ska hoppa in i duschen och sen klä på mig för att åka in till stan..

Här kommer en till ”sno stilen” 🙂 Många undrade efter både byxorna och blusen, men tyvärr verkar det vara så att just dom jag har är slutsålt så här har ni liknande plagg. Men jag tycker dom nästan ser helt identiska ut, håller ni inte med? 🙂

stilen

Byxor – LÄNK // Blus – LÄNK // Skor – LÄNK // Väska – LÄNK //

Kommentarer (12)

You might also like

Caroline Roxy - EFT-Tapping Caroline Roxy - Fresh face Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Caroline Roxy - Glow face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *