Foll brukar få frågan om varför jag aldrig hänger med min pojkvän. Folk tycker att jag spenderar mest tid med mina vänner utom honom. Såhär är det, vi har 2 olika liv eftersom vi är 2 olika individer. Allt som jag tycker är roligt kanske inte han uppskattar på samma sätt. Så jag gör det jag tycker om, men dom som också gör det och han gör sitt. Sen hänger vi ju eftersom vi bor ihop, så vi ses ju nästan varje dag. Så jag förstår inte riktigt stressen med att hitta på saker ihop hela tiden?

Jag vill absolut inte bli ett sånt par som sitter ihop och måste göra allt tillsammans, jag spyr på såna par. Då kan man ju lika gärna skaffa ett gemensamt facebook-konto.. *ryser* För jag ser inget fel med att vara 2 olika människor, för vi har bara ett liv och jag skulle aldrig heller vilja sitta ihop med någon annan. Jag skulle nog ångra mig jättemycket sen när jag är gammal.

Men saker som vi gör ihop är att resa, går ut och äter middag ibland för att bryta vanor osv. Han flöde med till Eskilstuna för en dag i parken och det tyckte vi var jättemysigt 🙂 Nu kanske jag är sugen på att festa lite med mina vänner, då gör jag det! Sen får ju han hänga med sina vänner och göra vad han vill, jag skulle aldrig hindra honom från det. Vem är jag att göra det, hans morsa eller?? Vi har separata liv och ett ihop, precis som det ska vara om ni frågar mig 🙂

kissies pojkvän

kissies pojkvän

Till er som undrade så är toppen gammal från Zara, tror inte den finns kvar. Jeansen är från nelly och solglasögonen från asos. 

Kommentarer (50)
 • emma

  Kolla in min blogg du kommer inte ångra dig!
  http://nouw.com/emmaslifestyle

  • Kurt Korvdaskare

   Jo, jag tittade och jag ångrade mig inte. Fast jag kommer nog inte att besöka igen.
   Jaha.
   Jag läste förresten Albin Martinssons senaste resereportage, fastnade för den här passagen:

   ”Jag drömmer en febrig dröm att Floyd kör runt med mig i sidvagnen på en motorcykel. Över engelska landskap seglar vi fram och Floyd är av någon anledning naken. Hans långa kön piskas i vinddraget när han ökar farten. Den hänger som ett grovt klätterrep i en gymnastiksal och jag känner hur det skulle bränna i händerna om jag klättrar upp och sakta glider ner för det. Nerför motorcykelsadeln och farligt nära bakhjulet fladdrar lemmen. Vrålet från Floyd när ekrarna biter tag i könet likt tusen pirayor i Amazonfloden är fruktansvärt.”

   http://nyheternasverige.se/tema-albin-martinsson-mallorcas-parlor/

 • Anne

  Så olika man kan vara.. Vi är ett sånt par som du spyr på och vi trivs så bra med det. :p Jag ser inte poängen med att ha en pojkvän/föickvän/man/fru om man inte är bästa vänner. Och sin bästa vän vill man ju hänga med..? Då känns det mer som ett KK-förhållande.

  • Mia

   Jag känner som du. Jag vill oftast hänga med min kille, för att jag älskar hans sällskap.

  • Linnea

   Håller också med er helt 🙂 klart man kan umgås med sina vänner utan honom men det mesta blir roligare med honom med! 🙂

  • Me

   Klockrent!! Satt oxå precis o tänkte kk förhållande. Fast dessa bor då ihopa.
   Och ja man ska helt klart kunna göra annat utan sin respektive.

  • mia

   Håller helt med dig. Om man verkligen älskar en person vill man ju umgås så mycket som möjligt. Annars är det väll inte så stor idé att vara tillsammans. Självklart ska man ha ett eget liv för det Och hitta på saker på tu man hand. Men man vill ju dela det mesta av sitt liv med den som man lever med

  • Karolina

   Finns inget rätt eller fel, men man ska kunna vara ifrån sin kille med. Det är viktigt att ha egentiden med sina vänner och inte glömma bort sina intressen. Man är fortf egen individ, med eget liv, egna intressen OCH har ett liv med sin älskade. Är det vara VI hela tiden så glömmer man nog bort sig själv och OM man skulle göra slut så står man där och har tappat bort sig själv.

 • Pia Svensson

  Hej!
  Tycker så om denna sida <3
  Jag vill tipsa vart jag shoppar märkesvaror, resor, mkt BILLIGT
  http://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm

  När jag handlar på internet kan jag gå in på denna sidan för att få tillbaka pengar när jag handlar 🙂 Här har jag tjänat mycket pengar….
  http://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e
  En liknande sida som jag oxå använder är den här:
  http://gratisbio.se/?RecruiterID=302794
  Hoppas ni får användning av tipsen <3

 • Gabriella

  HAHA! Du har så rätt, Alexandra. Jag vill inte heller göra exakt allting med min sambo. Jag älskar att umgås med honom och bara vara hemma, men ibland måste man göra saker själv eller med sina vänner. Det kan vara allt möjligt, som att resa eller festa eller bara gå ut.
  Och omg (*spyr lite bakom soffan*) på par som har gemensam FB. Det spyr jag verkligen på. Kan man vara mer beroende/besatt/patetisk/osjälvständig/ha större kontrollbehov? Don’t think so.

 • iz

  Håller med. Vill man göra saker ihop så gör man och vill man göra något som den andre inte vill då gör man saker på varsitt håll

 • Sofie

  Håller helt och hållet med dig. Har diskuterat detta med hur många som helst (främst äldre personer, är själv 24 och varit tillsammans med min sambo sedan vi var 14) och när jag säger att vi har det så i vårt förhållande blir det som att folk får en uppenbarelse typ ”jaha, ja så kan man ju göra det var ju smart”… självklart tycker vi om att göra saker ihop och vi gör mycket saker tillsammans, men vi skulle aldrig förbjuda varandra att träffa våra vänner, tjata oss till att den andra alltid ska följa med om man ska göra någonting osv. Vi är, trots att vi är ett par, två olika individer med olika viljor och intressen.

 • GoForFit

  Jag och min sambo gör det mesta tillsammans och vi älskar att ha det så. Det är nästan så att vi får säga till varandra ibland ”Nä, men nu kanske vi borde hitta på något med våra vänner utan varandra för en gångs skull.” Haha. Så fort jag gör något vill jag ha honom där, det känns bara naturligt att känna så för min del. Min första tanke när jag upplever något är ”Jag önskar att han kunde vara här med mig!” Klart man vill umgås och vara nära den man älskar 🙂

  Så jag antar att vi är ett sådant par du spyr på, haha 😉

  • Rebecka

   Den känslan är naturlig!
   Men tänk på att inte allt kretsar runt din pojkvän,det borde någon sagt till mig!
   Vännerna försvann snabbt och flyttade.
   Idag har jag ingen direkt kontakt med mina vänner,så nu sitter man där nästan själv!

   Rebecka

 • Kicki

  Jag tycker det låter som ett tryggt förhållande o det är nog en åldersgrej det där. Är man 16 o nykär såklart man vill vara tillsammans 24/7 men ett vuxet förhållande för mig betyder att man kan göra saker på egen hand. Det där kommer ni yngre att förstå om några år. Bor man ihop så träffas man ju mycket ändå o jag är helt säker på att Alexander är mer med sin C än vad hon visar i bloggen. Åker o handlar, tittar på tv osv som inte kommer med i bloggen.
  Får man sen barn ihop så är det ju klart att det blir annorlunda men det säger väl sig självt.

 • mia

  Varför visar du inte din killes ansikte på korten? Vi vet ju vem det är vid det här laget

  • Elle

   För att han inte vill.
   Bara för att han syns i bland så behöver han ju inte vilja synas jämt.
   Jag skulle aldrig känna igen honom ute, på samma sett som med Odd som man ser jämt och ständigt.

 • Vilma

  Omg så läskigt hans ansikte såg ut

 • hej

  jag var mer som du när jag var yngre och kanske inte hade lika seriösa förhållanden. tycker inte det behöver vara som du säger med den typen av par, vet en massa coola par som hänger och går ut tillsammans. jag och min kille gör det alltid, tror inte folk bryr sig eftersom vi har precis lika kul som alla andra, pratar med alla osv. man behöver inte vara ett tråkpar som sitter och är puttenuttiga i ett hörn liksom? min man är min partner in crime så att säga, och är glad att det är så 🙂

  • L

   Exakt!
   Jag och min sambo hänger också ihop mestadels av tiden och när vi är med vänner så vill alltid alla att vi båda ska vara med. Vi är ett kul och socialt par helt enkelt 🙂
   Vi har även förbannat skoj tillsammans bara vi två, vi kan liksom ha vår egen fest (såväl som vardag).
   Jag anser att min sambo är min allra bästa vän och det är jag glad för. Liksom… Min bästa kompis och dessutom älskar vi varandra, kan inte bli mer win-win

 • V

  Så sant & bra inlägg fina du! 🙂

 • Rebecka

  Jag tycker att detta är upp till var och en!
  Alla förhållanden är unika!
  Finns inget värre när tjejen drar med sin kille hela tiden när man ska umgås med sina tjejkompisar!
  Jag tycker man ska ha egentid med vänner,annars blir det lätt att man förlorar dem också.
  Själv när jag var yngre hängde jag mest med killen,och vänner försvann där efter!
  Nu hade jag gjort annorlunda,en kille är inte värd mer eller mindre än dina vänner!
  Gör det ni blir lyckliga av,allt handlar om en balans!

  Rebecka

 • Diana D (La Madre)

  Jag tycker att alla får väl göra som dom själva vill, varför ska man bry sig om hur ni har det och hur vi har det? Vem bryr sig liksom, måste vara folk som inte har ett liv kanske? Jag skulle aldrig kunna leva i ett sånt förhållande som ni gör, för då skulle jag nog inte veta vad jag skulle prata om eller göra med min man när vi har barn eller blir gamla och ensamma kanske. men det är jag det, jag respekterar att du lever på ett annat sätt och det är ju självklart helt upp till dig, kunde inte bry mig mindre. Bara du är glad och lycklig så är det ju det viktigaste. 😀 Så kör på, lev era liv precis som ni vill, så länge det funkar för er så varför ändra. 😀

  • Kattis

   Jag tänker nästan att man har mer att prata om när man inte suttit ihop med varandra, om du förstår vad jag menar? ”Kommer du ihåg när vi var på Kreta” ”Ja” kontra ”När jag och Xyzåäö var på Kreta så…” haha. Väldigt hårddraget såklart 😉

 • Emma

  Som några skriver här så är det helt upp till var och en hur man vill ha sitt förhållande, vissa sitter nästan ihop andra har mer ”egentid”, det finns ingen norm som säger att det ena är mer rätt än det andra. Det är hur man är som personer. Tycker dock det är fel att säga att det inte är ett seriöst förhållande och att man skulle vara mindre kär för att man gör saker på olika håll.

  Som tjejkompis tycker jag inte att det är jättekul om mina tjejkompisar ska ha sin kille med hela tiden även om det går bra ibland, beroende på killen också såklart. Det är också skittråkigt när tjej/killkompisar aldrig kan ses när de är i ett förhållande. Det är ett effektivt sätt att tappa kontakten med kompisarna, så när förhållandet är slut så kan det vara lite kämpigt.

 • Mårten

  Läs om bråket med Calle Schulman i min blogg http://throfast.blogg.se

 • Ida

  Hej Alexandra!
  Jo, jag har funderat mycket länge på att göra en total näsoperation samt fylla läpparna yttepytte lite och undrar om du kan ge tips om ett bra och prisvärt ställe att gå till! Vet att du skrivit om lidingökliniken tidigare, ger dem det resultat man vill ha? Är nervös för att det inte kommer bli så som jag vill och vara missnöjd över det hela, det är ju endå en del pengar man slänger ut.
  Skulle vara jätte tacksam för svar!! 🙂

  • Kissie

   jag gick aldrig till lidingökliniken uten bytte eftersom Dr Igor var helt dum i huvudet (trust me, han skickade ett handskrivet brev där han krävde reklam fast jag betalade för min första op + det var inte ens Igor som opererade utan Richard). Så nej gå inte dit.. Jag rekomenderar countur kliniken istället som ligger på stureplan. Jag fick verkligen det resultatet jag ville =)

 • Anna

  Jag tror du gör helt rätt om det känns rätt. Jag och min man har varit ihop i 18 år, och när vi var yngre gjorde vi ofta saker på olika håll för att vi behövde den friheten. Numer gör vi nästan allt tillsammans, men det hade inte fungerat då. 🙂

 • Daniela

  Jag och min sambo gör ofta saker tillsammans, så jag antar att vi är ett par du spyr på 😉 glöm inte att tvätta våra kläder efteråt då bara så är det lugnt! Nämen om man ska vara helt ärlig så umgås vi mycket tillsammans och även på egen hand, och det är inget vi har problem med. Jag vill helt enkelt umgås med min sambo för att jag älskar hans sällskap.

 • Anna

  Håller så med dig Alexandra! Tycker precis likadant, och trodde jag var ensam om det 🙂

 • JOSEFIN B

  Vill du tjäna pengar på din blogg utan att du behöver ha tusentals läsare om dagen? Kika in hos mig och läs mitt senaste inlägg där jag tipsar och förklarar hur tjänsten fungerar 🙂

 • Nadja

  Håller med dig helt helt!
  Dock umgås jag o min sambo mycket med varandra men det är för att vi gillar att umgås ihop tillsammans med våra vänner . Men självklart har vi olika liv och intressen också, och vill han hänga med sina v utan mig så är det absolut inget som hindrar mig för jag umgås med mina vänner utan honom också
  Dock gillar vi att träna ihop o att festa ihop o det gör vi nästan jämt tillsammans 🙂

 • Sandra

  Förstår inte grejen med att sitta fast med sin kille i arslet. Man vill väl umgås med sina vänner också. Stackars kompisar som aldrig får se en bara för man är med killen jämt.

 • Maja

  Sååå sant Alexandra! Håller med dig till fullo om precis allting. Och bara för att man inte sitter ihop med sin partner så betyder det inte att man inte älskar varandra eller är bästa vänner! Många av mina följare frågar sååå ofta varför jag och min pojkvän inte umgås 24/7, varför jag festar utan honom så ofta och så vidare.

  Alla förhållanden är unika, vissa vill sitta ihop och vissa vill fortfarande känna sig som en egen individ trots att man har en partner som man älskar 🙂

 • Emelie

  Haha du kräks på mig och el boyfriend då. Lagar mat tillsammans, tittar på serier tillsammans, gymmar tillsammans, går ofta på fest tillsammans då vi har en couple circle på tio pers. Vi hikar tillsammans, shoppar, reser etc. Men jag träffar mina andra vänner också. Han är helt annorlunda jämfört med andra killar. Förut har jag känt som du, men nu… Jag vet inte vad jag ska göra när jag inte är med honom. Älskar.

 • E

  Finns nog inget finare än att dela sitt liv med någon annan

 • Fanny Theresa

  The perfect middleway!! 😀 SÅ vill jag också ha i min framtid faktiskt! 🙂 Sen är Parken Zoo jättefint, jag var där när jag var lite då hade dom en ensam vit tiger kommer jag ihåg, den var så fin =)

 • Elinor

  Kunde verkligen inte sagt det bättre själv, tycker EXAKT samma så vi och ni är nog ganska lika =) Kram

 • Rebecca

  Jag umgås hellre med min kille än med mina ”vänner” som inte ens är mina vänner längre.. Tråkigt men sant! Men jag trivs bäst med killen 🙂 men det är inte bara han och jag som umgås, vi är oftast med hans bror och min kusin samt deras två döttrar på 2 och 3 år. Som nu i sommar så ska vi till Frankrike allihop tillsammans vilket jag tycker ska bli mysigt eftersom vi har det som en tradition 🙂

 • Annette

  Vi har med ett sånt förhållande. Tycker det är skönt med ensam tid utan honom 🙂 Men sen gör vi allt annat ihop. och vi har inte bara ett KK förhållande som många här skriver. Utan det är det som får vårat förhållande att funka. Och dom som vill sitta ihopa 24h om dagen det funkar för dom. Döm inte hunden efter håret!

 • malin

  Så länge man som par är överens om hur man vill leva så är det ju toppen!
  Min nyblivna man är min allra bästa vän och jag älskar att spendera massor av tid ihop med honom. Men samtidigt är det jätte viktigt att spendera tid åtskilda också. Jag har mkt middagar, utgångar, miniresor osv med mina tjejkompisar också. Men HAN är fortfarande mittpunkten i mitt liv!

 • lr

  måste säga att där har du ett krasst synsätt på din omgivning att säga att det inte finns något värre än oss med en bra relation till sin partner,, anledningen till att jag och min sambo är ett par du skulle spy ner dig på är att vi inte finner så många andra människor intressanta nog utan vi delar väldigt mycket värderingar och ungefär samma synsätt om saker och ting så det faller sig naturligt men bara för det så behöver jag inte trycka ned resterande människor bara för att de inte lever som vi.
  Sedan beror det självfallet på en mognadsgrad det där och hur gamma man är i vissa fall, du värderar din ”ungdomstid” fortf. och vissa har redan varit där och tröttnat så är det ju, alla mognar och utvecklas olika snabbt.

  Jag själv festade ordentligt innan jag sprang på min sambo som jag nu levt med i nästan 4 år och är gravid med och i mitt fall kan jag säga att det verkligen krävdes rätt man för att jag skulle göra den utvecklingen, man vet oftast när man sprungit på sin själsfrände för då ”offrar” man mycket eller mindre för att leva tillsammans.

 • Sofia

  Jag tycker att det låter som ett sunt förhållande. Det finns ingen anledning att isolera sig med en pojkvän om man är en person som gillar och mår bra av att umgås med vänner, festa och resa. Det är ju viktigt att ha bra relationer till sina vänner också, annars försvinner de fort.

 • Elsay

  Hej Alexandra! Håller verkligen med dig. Jag har ett långdistans förhållande med min pojkvän och det finns både bra sidor till det och negativa. De positiva är just det att man hinner med att leva sitt eget liv också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *