Som ni vet tar jag ju MASSOR av bilder nästan varje dag, och det är inte direkt så bilderna blir bra direkt på första försöket. Verkligen tvärt om 😉 Här har ni lite exempel på hur det kan se ut när det inte riktigt blir som jag hade tänkt, och då hamnar dom bilderna inte på bloggen. Dom raderas oftast direkt för att inte ta massa plats på datorn men några lyckades jag hitta som ni får ta en del av här 😉 Så snällt va haha? Det som oftast är problemet är att jag börjar skratta, det blåser eller personen som tar bilden råkar kapa av halva mig. Men även när jag fotar mig själv kan jag råka knäppa av för tidigt eller råka ta flera i följd utan att vara beredd på det hehe.

Nu ska jag ner till förrådet och kika efter lite sommarskor som jag har lagt ner där. Sen ska jag även packa ner massa kläder som jag ska skicka tillbaka till butikerna för dom inte passar och sen blir det sova. Är sjukt trött, har varit ute hela dagen med min vän Emma och solat och det tar verkligen på krafterna..
IMG_9848

IMG_9907

kissie pojkvän

IMG_6052

IMG_0565

IMG_0547

IMG_0549

IMG_1666

IMG_6995

P6199274

IMG_9219

P6199240

Kommentarer (38)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *