Något av det bästa som jag har gjort är att ta körkort, men det är ju ingen hemlighet 🙂 Det är ingen hemlighet heller att det är ganska svårt att ta körkort, det gäller ju att verkligen plugga för att klara det! Jag har då ett jättebra tips till er som håller på eller funderar på att ta körkort, det är nämligen appen iKörkort. Har ni hört talas om den tidigare? Den är supersmart för den innehåller verkligen allt som du behöver kunna för att klara teoriprovet. Och det som gör appen så bra är att den är så smidig att använda. Såfort du har tid över kan du ta fram mobilen och appen och plugga lite. Dessutom är den billigare än teoriböckerna, så det blir både roligare och skonsammare för plånboken 🙂

Appen kan du ladda ner på både app store och google play. Dessutom är det just nu 30 % rabatt så passa på att köpa den nu! 🙂 Ni kanske lyckas få körkortet innan sommaren är slut? Go, go, go!!

bil

Saknar min första bil litegrann 🙂 Lilla hondan haha..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *