Morsdag idag!

God morgon!

Även igår fick jag hjärnsläpp när det kom till bloggfronten, konstigt det där.. Det brukar alltid släppa men inte igår. Aja jag bjussade ju istället på en live stream som var över en timme lång! 🙂 Haha kändes inte alls som att jag satt där i en timme och snackade, tiden fick jättefort. Trist med den där ”Gunnar” dock som försökte förstöra för dom andra.. Men då kanske ni förstår hur jag har det? Men men, vi hade väll kul ändå!

Idag är det morsdag, glöm inte det så det inte blir stel stämning 😉 Jag ska dit senare ikväll och fira både hennes födelsedag och morsdag, hon fyllde ju år i onsdags. Kan inte ni berätta hur ni tänkte fira eran mamma/ge i present? 🙂

Men innan det tänkte jag ta mig till Chihuahua-träffen om det inte börjar regnar, den börjar ju nu snart klockan 12..

Jag försökte leta upp en bild på mig och mamma men hittade ingen, insåg att vi knappt har tagit en bild ihop när jag är i ”vuxen ålder”, sjukt trist! Men det ska jag ändra på, får väll tvinga mammsen att ställa upp på en bild idag 😉 Men hon är som jag, är hon inte sminkad och fixad vill hon inte vara med haha! Här är den enda bilden som jag hittade hemma, när vi satt på någon kina-resturang som små.. Jag hade inte riktigt fått till det där med posen, mitt smile ser lite ansträngt ut 😉 Men visst är min mamma vacker? 🙂 

kissies mamma

Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *