Äntligen fick råttis vara ute och springa med andra små hundar i hennes storlek 🙂 Det känns som att jag tar med mig mitt barn till dagis haha.. Nej men det är det är det minsta jag kan göra efter att ha varit så himla upptagen dom senaste veckorna + jag kommer vara det även veckan som kommer. Måndag, tisdag är jag upptagen med inspelningen och sen på onsdag åker jag till Frankrike och är där tills på fredag. På lördag har jag planerat att gå på dagsfest så ja.. Blir inte mycket tid över när man är upptagen med livet haha! 🙂

Nu ligger råttis och sover här bredvid mig medan jag bloggar, helt slut efter all spring. Bebisen 🙂 Jag funderar på att ta mig till gymmet men har sån himla träningsvärk i benen så vet inte om jag kommer orka.. Kanske kör en vilodag idag och får orka gymma imorgon efter inspelningen. Summer is here lixom..
IMG_7654

IMG_7670

IMG_7699

IMG_7658

IMG_7663

IMG_7719

Posted in: Chloé, Vardag
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *