Hej bloggen!

Aj mitt huvud.. 🙁 Medan jag bloggar försöker jag hälla i mig en liter vatten så jag ska piggna till, haha men det är det helt klart värt! Efter halva Lets Dance igårkväll drog jag ut och rockade en vild chacha på dansgolvet 😉 Haha nej inte riktigt, dansar inte när jag är ute faktiskt. Jag är mer den som har ett drinkbord och hamnar på själv bordet tillslut vid 3 på natten och vinglar runt. Mer dans än så blir det inte.. Tycker alla dansar så fult på krogen ändå, tycker det är lite pinsamt när folk försöker dansa snyggt haha.. Any how tror jag att jag tog lite bilder igår, ni får dom snart.

Förra veckan när jag kom hem väntade det ett litet paket till mig, och det var 3 vattenfasta eyeliners som Wet N Wild var gulliga att skicka till mig efter att jag skrev att jag var i behov av en sån. Jag var tvungen att testa och se om dom verkligen höll, och kolla det gjorde dom! 🙂 Sitter som berget! Jag har ju jättekänsliga ögon och dom rinner såfort det är vind, sol och/eller pollen.. Vet inte hur många gånger mina vänner säger ”OJ Alexandra du borde nog sminka om ditt öga..” för då är jag helt kolsvart haha.

I sommar kommer jag nog använda dom här flitigt, för då vet jag att jag kan klara mig under långa, blöta nätter utan att se ut som en tvättbjörn 😉 Dock gillade jag inte själva penseln, färgen var svår att applicera jämt.. Så denna får 4/5 kissies!

IMG_7630

IMG_7635

Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *