Dance all night long

Jag har inte tittat alls på Let’s dance 10 års jubileum, tyckte den vanliga var roligare av någon anledning.. Känns som att dom som är med nu är så sjukt tråkiga?? Jag hade velat sett Gunilla Persson, Bert Karlsson, en (känd) bloggerska, Danny Saucedo, Darin.. Ja personer med personligheter och lite yngre människor helt enkelt 🙂 Håller ni inte med?

Medan LD är på i bakgrunden ska jag börja fixa iordning mig för kvällen, ska ut och dansa hela natten!! Men innan laddar jag upp med jordgubbar och blåbär och ansiktsmask så man blir lite snygg. Har inte känt mig så snygg dom senaste dagarna så försöker ändra det.. Nästa vecka ska jag lägga in mig på en skönhetsklinik för lite fix, haha need it NOW! Var några som kommenterade att jag gammal ut och så kan vi ju inte ha det. Vi får se hur jag ser ut efter min förvandling då..

Ps. Blommorna jag fick av mamma när jag fyllde år lever fortfarande?! Unbelievable… 

IMG_7616

IMG_7617

IMG_7626

Posted in: PICTURES
Kommentarer (43)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *