Idag var jag och tränade med Ashkan på Balance, känns kul att byta gym lite så man får mer energi samt testa på lite nya maskiner 🙂 Gäller att inte hamna i ett och samma mönster, gäller att variera sin träning. I samband med bytet av gym fick jag även ragg 😉 Tyvärr var det en äcklig gubbe som inte kunde sluta stirra på mig, han var minst 50 bast. Så himla äckligt, vad tror han egentligen?? Att jag ska bli sugen när han står och blänger? Usch, hans barn är ju säkert äldre än mig. Hur som helst körde vi på som vanligt, och idag vart det såklart ett rump + ben pass. Är helt slut nu efter..

Föresten, vill ni ha hjälp med träning? Kontakta Ashkan då för han kan hjälpa er med hela er livsstil, för det handlar inte bara om övningar på gymmet. Med rätt mat + träning blir man piggare, orkar mer om dagarna osv. Det gör jättestor skillnad! 🙂 Gå in på hans blogg och kontakta honom för kostschema mm.  http://jockeoash.shapemeup.se
kissie tränar

kissie tränar

IMG_7600

Kommentarer (23)
 • s

  Förlåt men var bara tvungen att fråga, menar inget illa!
  Men hur kan du skriva som att du blev glad över att få ragg när du har pojkvän?
  Beundrar verkligen dig så ta inte de fel

 • AngelicasVärld

  Vet precis vad du menar…bytte gym för ungefär ett år sen å det har puschat mig nått enormt! Har redan klarat av 100 träningspass i år, sprungit vårruset, ska cykla siljan runt nästa helg och springa Nike Womens run den 27 juni – galet då jag alltid hatat att springa…men med nytt träningstänk så har även jag kommit att älska det!

  En härlig fredag önskar jag dig!

 • diningandcooking

  Kul att du är nöjd med din tränare och han verkar ju leva som han lär med tanke på vilken form han är i =) Vill man dock unna sig att äta lite gott så titta in på min blogg för att få många goda recept på mat, bakverk och tips om restauranger =)

  http://www.diningandcooking.blogg.se

 • Maya

  Hej Alexandra! Jag älskar din blogg och är ett stort fan! Men jag undrar en sak: Jag är väldigt smal och tycker att det är väldigt jobbigt och skäms över min kropp. Även fast det inte är många som säger något om min kropp så sjunker självförtroendet pga detta. Det jag undrar är att hur kan du älska din kropp även fast du för sjukt mycket hat pga din kropp? Jag själv tycker att du har en supenfin kropp men tyvärr så finns det ju en massa personer som ska hata på exakt allt du gör. Hur klarar du av det? Hur klarar du av att tycka om din kropp när många skriver så mycket dumt om den?

  Kram Maya

  • Ida

   Du ska aldrig behöva skämmas/må dåligt över din kropp! Tänk så många som tycker att de är överviktiga som önskar att de såg ut som du! Var stållt över din kropp hur du än ser ut, jag har ingen aning om hur du ser ut men kag vet att du är vacker! Jag tycker att jag är lite för fet men jag försöker att tänka att jag är fin som jag är! Hoppas du ser denna texter och att du faktiskt tar åt dig!
   Kram kram vännen!

   • Maya

    Åh, tack så jättemycket! Ska verkligen försöka tänka på det du skriver i fortsättningen och ta åt mig, KRAM!

   • Sarah

    Hahaha va? ”Tycker att de är överviktiga och vill se ut som dig”? Det är väl skitsamma hur man ser ut, man kan ju fortfarande älska sin kropp. Jag gillar min kropp mer nu när jag gått upp 3 kilo än när jag var som smalast och grät över minsta kolhydrat. Bara för att man är tjock betyder det inte att man vill vara smal. Allt sitter i huvudet och beror på vilken självkänsla man har.

 • Sofia

  Är jag den enda som fastnar helt för snubbens härliga leende? Jag blir fan glad av att se bilder på honom för han ser så genuint glad ut, haha! Kan du inte posta en bild på honom varje morgon så man kan piggna till och bli glad innan man ska till jobbet eller skolan? 😀

 • Alicia & Anastasia

  Du har verkligen sjukt snyggt hår!

 • Diana (La Madre)

  Fina bilder! han verkar bra den där killen. Ska kolla in hans blogg och kanske får anlita han efter sommaren eller nått. För nu blir det för mycket att göra.

 • Dora

  Snälla be honom att icke lyfta upp sin tröja på varje bild

  • Lina

   För att? Sen när ska han rätta sig efter vad DU vill? Haha.

   • Mia

    För att det är så pinsamt!
    Det är verkligen ”Hej titta på mig, jag vet vad jag pratar om, ge mig dina pengar så säger jag till dig vad du ska äta…” fast att man kan få alla kostråd och meal plans gratis på nätet.

 • Emma

  Gubben som tittade på dig gjorde det nog för att han tyckte du var snygg. Eller för att du ser onaturlig ut. Finns många anledningar att stirra. Kanske visste vem du var från bloggen. Kanske har en dotter som gillar dig.
  Sen får du väl ta att killar, män, gubbar stirrar när du opererar dig på sånt vis som gör att män ska attraheras. Det är väl vad du vill?
  sen kan du ju inte förvänta dig att bara snygga killar ska stirra, eller hur!
  Söker man uppmärksamhet som du gör (inget fel i det) så har du uppnått det.

 • Annette

  Han visar magen på varje bild :S känns lite som titta på mig.

 • Emma Thorsell

  Bästa gymet, där tränar ju jag med så ses på gymet 🙂
  Kram

 • Ella

  Menar du något illa när du pratar om en ”äcklig gammal gubbe”?

  För jag är 11 år, min pappa är 52 och ser ut och beter sig som 40.
  Hoppas värkligen jag har missförstått dig, annars blir jag besviken
  🙂

 • Sarrr

  Jäklar vad snygg han är!!!! Blir inte din pojkvän svartsjuk? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *