Onsdag

God morgon!

Haha jag sket i middagen igår.. Jag orkade verkligen inte, dessutom somnade jag nästan direkt efter mitt bad. Så himla skönt! Men känner mig inte speciellt utvilad för det, var skittrött imorse och snozza flera gånger.. Aja, nu blir det kaffe och sen ska vi börja filma igen. Nu är det inte många dagar kvar som vi ska spela in, nästa vecka är sista veckan för gott! Kommer kännas konstigt att inte hänga med dessa människor som jag har lärt känna här om dagarna 🙂  Men har fått massa nya härliga vänner och det är gör ju denna upplevelse extra rolig.

När jag är klar för dagen tänkte jag åka in till stan och kolla efter en födelsedagspresent till min älskade mamma som fyller år idag 🙂 Sen är det ju morsdag till helgen så får bli 2 presenter.. Jag känner att det är lättare att tipsa andra om morsdagpresenter (ni vet ”tipsinläggen” som jag lägger upp här på bloggen. Men sen när jag ska köpa någonting själv så blir det jättesvårt, kan ju inte köpa det jag har tipsat om på bloggen ju!

Jag och Rosanna igår i bilen haha. Fina mina fransar är va? 🙂 Fixade dom hos Den lilla Kliniken i fridhemsplan i söndags. 
IMG_6871

kissie rosanna

kissie fransförlängning

Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *