Då var mina behandlingar klara för idag 🙂 Och jag lyckades fånga på bild idag hur det ser ut när man tar bort hår på benen med Cellox 20. Först lägger man på en svalkande gel så behandlingen inte råkar bli för varm. Som ni kanske ser också har hon målat med vita sträck på benen och det är för hon inte ska missa någonting. Sen kommer maskinen fram och det är en platta som hon lägger mot huden som sedan skjuter iväg ljus (sista bilden) massa gånger, så det går jättefort!! Hon drar plattan upp och ner längst benet medan ljuset pulserar och det är då man träffar hårsäckarna. Som jag sagt innan känns det typ ingenting alls och det tar 5 minuter för benen och kanske 3 minuter för armhålorna (allt som allt alltså).

Sen gjorde vi även ansiktsbehandlingen med Fraxium 1550 Fusion igen. Den gör jag för att ta bort acneärr (det får man om man klämmer) samt för att förminska porer, strama åt huden osv. Riktig lyxbehandling som verkligen funkar (men den svider lite). Så till er som undrar varför min hy ser ut som den gör, thats why! 🙂

På hemsidan www.victusclinic.se kan ni hitta kliniker som gör dessa behandlingar samt priser osv. Och ja, det funkar hehe!

kissie laserar ben

kissie laserar ben

kissie laserar ben

Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *