Valborg

God morgon.

Juste det är ju valborg idag, jag har inte hunnit planera någonting alls faktiskt.. Fattar inte att valborg är värsta grejen? Vart påmind via sms igårkväll genom texten ”vad är dina planer för imorgon?”. ÖÖÖH ingenting eller vadå borde jag ha planer?? Men jag ska ju till London imorgonbitti så tror inte heller jag kommer orka dra ut ikväll, blir ju party för mig imorgon istället 😉 Men nu under dagen ska jag iaf på lunch, sen ska jag träna igen och sen spraytan (sista tiden som fanns). Sen måste jag packa resväskan igen som ligger orörd sen Paris-resan, haha fräscht. Måste nog kolla om jag hinner tvätta lite kläder innan.. Åh varför kommer man på dessa saker i sista sekund? Så himla typiskt mig.

Nej nu ska jag göra iordning mig för dagen och svara på lite mail innan jag rusar iväg. Idag ska jag föresten få tillbaka bilen förhoppningsvis också, har ingen lust att behöva åka tunnelbana eller taxi hela tiden.. Så himla skönt med bil. Attans att jag inte hunnit få bilen som jag vann på beauty week så hade jag kunnat köra runt i den nu när jag inte har min egna bil haha, aja allting klaffar inte sådär perfekt som det gör i filmer..

Vad är era valborgs-planer? Supa eller ta det lugnt?

valborg

Här var min valborgs-outfit göra året. Lite brunare där och lite mer eyeliner..

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - USA UPDATE Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Caroline Roxy - Summer heat Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018
  • Ajla

    ditt hår där va så fint<3

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *