I miss my pink hair!

tbt

Var ju inte alls länge sen jag färgade håret rosa hos Amir, minns ni? 🙂 Jag saknar det lite och är sugen på att bli rosa igen, fast denna gång en ljusare färg, typ som på den översta bilden till vänster (där är den lite urtvättad). Tänk er my little pony lixom 🙂 Men känns som håret fortfarande måste vila efter blekningen som jag gjorde efter jag hade denna färg, för färgen ville inte släppa jämt så vi körde in en blekning och efter det kändes mitt hår ganska torrt och skadat..

När man tänker på Kissie.. Tänker man inte automatisk på rosa typ? Jag gör det iaf och därför kändes håret väldigt rätt på något vis 🙂 Haha!

Tyckte ni jag passade i rosa hår?

pinkhair

You might also like

Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Josephine Qvist - USA UPDATE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *