Möte, lunch, naglar..

Hej babes! Busy day today.. På väg hem nu (åker tunnelbana, hjälp!!) så passar på att blogga lite från telefonen 🙂 Har precis tränat med min nya pt Ashkan, haha var typ roligaste passet på länge, fick en ordentlig träning i både röven och skrattmusklerna lol. Men vi glömde att ta bild? Så jäkla typiskt.. Men vi ska se till att ta massa bilder nästa gång! 🙂 Sålänge kan ni ju spana in han på instagram @ashkanjalilian. 

Här har ni även en mumsig bild på dagens lunch som jag åt med Douglas innan jag sprang till Celina och fixade naglarna. Tog såklart kräftstjärtsallad, min favvo. 

Nej men nu är min station här, hörs strax när jag sitter vid datorn! 

 

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Caroline Roxy - Summerburst fire

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *