The goodie bag

Här har vi goodiebagen som jag fick igår 🙂 Riktigt bra saker som ni ser.. Shampo, balsam, hårinpackning, saltspray, smink, ansiktsmasker, handkräm… Ja you name it, allt är där typ haha! Men oftast i goodiebags är det ju bara tjejgrejer, synd för alla manliga bloggare för dom kan knappt använda sakerna dom får haha! Tjejer dominerar verkligen i den här branschen..

Och på tal om skönhet så var jag nyss och hälsade på hos lilla kliniken och fyllde på mina fransar, vart sjukt bra 🙂 Ska visa er strax, måste bara städa undan lite här hemma för nu ligger allting exakt överallt. Som vanligt då.

IMG_9995

IMG_9975

IMG_9989

 Denna handduk från aquis är ingen vanlig handduk, för denna ska hjälpa att torka håret 5 gånger snabbare än med en vanlig handduk!! När jag var presenterad denna på eventet vart jag sjukt glad, för jag HATAR att torka håret för det tar så himla lång tid. Jag har ju väldigt långt och tjockt, så det tar ju minst 40 minuter för mig. Jag ska testa den här handduken nästa gång jag tvättar håret och sen ska jag skriva om om jag märkte någon skillnad. Hoppas!!

IMG_9990

Den här lovade jag att blogga om eftersom den stödjer typ fattiga barn eller något.. Men jag hittar inte någon lapp i goodiebagen med märket eller vem den kom ifrån 🙁 🙁

IMG_9992

Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *