Åh vilket mysigt event jag var på 🙂 Det är ju Stockholm Beauty week och där presenterades det massa nyheter inom skönhet och hudvård. Jag fick lukta, känna, testa massa nytt. Jag vart bland annat sminkad med hjälp av air brush, min första gång men jag gillade verkligen det och jag tror jag kommer använda det i framtiden, kändes så lätt på huden! Vi fick även spraytana oss om vi ville men jag var sminkad och inte redo att sminka av mig (samt tänkte spraya mig senare i veckan) så skippade det. Vi drack istället massa drinkar och jag tog massa fanbilder med läsare och skrev typ 20 autografer! 🙂 Ni är så gulliga!!

Sen vann jag en bil också, hur sjukt?! Haha ställde upp i en tävling och jag vann helt otippad, jag som aldrig vinner.. Är sjukt glad iaf 🙂 Förutom det bräde jag hem på 3 fullsmockade goodiebags, snacka om en bra måndag haha. Jag som inte ens tänkte gå, jag är verkligen glad att jag gjord det nu.

Nu ska jag vila, är helt virrig efter all vin och skumpa.. Haha puss!

kissie bloggevent  Jag och Douglas 🙂 

IMG_0015

IMG_0016

kissie bloggevent

kissie daniel nyhlen

IMG_0025

IMG_0043

kissie jonas hallberg

kissie jonas hallberg

Kommentarer (45)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *