Chanel cake

Okej min tårta tar ju alla priser.. HUR LÄCKER?! 🙂 Älskar den, men det gjorde verkligen ont i hjärtat att skära upp den haha men man kan ju spara den för evigt 😉 Förutom att den var sjukt snygg så var den även god, smaken var hallon och banan. Min mamma vart nog lika förälskad i tårtan som jag, killarna hajade inte riktigt grejen.. Varför är jag inte förvånad haha?

Ser ni föresten den fina krukan i kopparfärg på bordet? Fick den i present, så himla snygg. Jag önskade mig en snygg vas till mitt hem och denna var ju perfekt, modern och den gör sig riktigt fin på mitt vita bord. I krukan finns det vackra orchideer, så fina men missade visst att ta bild på dom? Aja, ni får se dom sen 🙂 Bästa med dom blommorna är att man ”bara” behöver vattna dom en gång i veckan.. Hoppas dom inte dör nu, jag kör ju annars bara på fejk blommor. Passar ju Kissie 😉 Lol. Fick även doftpinnarna som ni ser bredvid, doftar superfräsht och härligt. Min lägenhet är så mysig just nu!

Det är B3cakees.se som gjorde denna fina tårta till mig, tusen tack! ♥

IMG_0065

IMG_0058

IMG_0055

IMG_0060

IMG_0061

IMG_0074

Posted in: Vardag
Kommentarer (33)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *