*puh*

Haha alltså jag och Rosanna har kört runt i min bil exakt heeela dagen, jag har väll nämt förut att jag har världens sämsta lokalsinne va? Jo för vi skulle till nämligen till Jakobsberg (för att hämta alla cupcakes) men jag lyckades åka hela vägen till kista för att sen plötsligt hamna i Solna? Ehhh så från Solna fick vi åka tillbaka (fast rätt) och hela resan tog över en timme typ.. Sen skulle vi fixa ballongerna också, fast det gick betydligt smidigare för dom är fixade hos party land i stan 🙂 Men vet ni vad vi lyckades göra? Jo ta sönder ena ballogen när jag stängde bildörren haha, men dom var hur snälla som helst och fixade en ny till oss på 1 minut. Alltså älskar deras butik, dom hade exakt ALLT där! Ska dit varje gång det är fest 🙂

Men nu är allting lämnat på nattklubben, och jag fick ett sms från sprit-leverantören att alla flaskor är på plats också så nu är det egentligen bara dags för mig att ta det lite lugnt innan jag ska börja sminka mig 🙂  Ska vara där 8 ikväll igen och fixa bordsplaceringarna, älskar att jag får bestämma själv vilka som sitter vart haha 🙂 Får se hur vi sätter folk.. Kille, tjej eller kanske bloggare, paradise hotel-person? Får se, men det är minsta problemet enligt mig.

ballonger

Posted in: Vardag
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *