Hej babes, nu är jag hemma igen! Vart inte alls så mycket bloggning idag som planerat.. Jag överskattade visst min förmåga att kunna göra flera saker samtidigt.. Det är verkligen skitsnack att alla kvinnor ska kunna göra det, för jag är verkligen sämst på det. Ingen kan tex prata med mig när jag smsar, läser eller bloggar. Behöver full koncentration så jag inte råkar skriva fel. Tex om jag smsar samtidigt någon pratar med mig kan jag råka skriva ett ord som personen nyss sa. Kan bli himla fel haha!! Men man kan ju inte vara bra på allt här i livet 😉 Jag är bra på andra saker.

Nu ska jag sminka av mig, lägga undan kläder inför imorgon, städa undan lite, blogga lite och SEN sova.. Jag är helt slut i huvudet, men ska absolut inte klaga för detta är ju hur roligt som helst.. Innan jag sover ska ni får se några roliga bilder som vi tog i Bingos studio, han lyckades få med hela gänget på bilden haha! Han bossade runt med dom och tog över hela regisseringen (stavas det så?) av serien på 5 minuter. Han är verkligen en karaktär och borde ha sin egna serie han med 🙂 Han sa att bilderna vart väldigt ”kissie”, håller ni med?

God natt kära läsare.

kissie aftonbladet

kissie aftonbladet

kissie aftonbladet

Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *