Ginger lily

God morgon bloggen!

Uppe med tuppen idag för att åka iväg och filma strax, ska bara göra iordning mig först och packa handväskan. Ska nog ta med mig datorn så jag kan blogga på språng, fast den väger ju en hel del.. Min mac air använder ju min bf annars hade jag ju tagit med mig den (mycket lättare). Haha snacka om lyxproblem!! Men får se det som träning på språng 😉 Får köra lite biceps curls med handväskan.

Men föresten, jag har inte visat upp doftpinnarna från Milton brown som jag har i badrummet (istället för doftljus). Det doftar lilja och vanilj i hela rummet, så fräscht! Köpte ju den från den där pop-up-shoppen som jag bloggade om förut, minns ni den? Sjukt bra ju för allting var på rea! 🙂

Men hörrni, vad förvånad jag vart över era kommentarer igår.. Att ni inte har hört om att folk sprayar ansiktet med ansiktsspray?? Det är väldigt vanligt och jag har flera vänner som jag det. Alltså inte mycket utan snabbt så det ska läggas som ett tunt lager.. Trodde det var vanligare men det var det kanske inte haha.. Tur det iaf, för som sagt är det ju giftigt. Jag använder ju som sagt en spray från VS när jag vill sminkat så hålla hela dagen, och såhär ser den ut. Väldigt bra 🙂

IMG_9230

IMG_9236

IMG_9245

Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (24)
 • Emmy

  Jag föredrar doftpinnar också framför doftljus 😉

 • Beauty by C

  Ååh vanilj och lilja, så gott!

  Använder setting spray VARJE dag, känns inte som att sminket blir fulländat om jag inte använder det 😀

 • Becka

  Lycka till hoppas det blir en toppendag! jag har aldrig hört om det ,skulle aldrig få iden heller för det är ju ganska uppenbart att det är giftiga ikemikalier i det haha 🙂 aja kram och ha en toppendag, hälsa till killen som satt på soffan på bilden av filmteamet att han ärGoddamn Hot haha!

 • Gabby

  Jag har faktiskt också vänner som använt hårspray som setting spray. Inte nog med det, en vän till mig brukade använda aceton på de ställena i ansiktet som det kommit färg på när hon färgade håret. Ibland undrar man hur vissa verkligen tänker, haha.

  • Stéphanie

   Hälsa din kompis Gabby att om hon fuktar håret innan hon sköljer ut färgen och gnuggar med färgen i botten och där den fastnat så släpper den från både hårbotten och kanter.
   Färg löser färg på samma sätt som fett löser fett etc. Det är den metoden man använder på salonger bla.
   Ett litet kvällstips. 🙂

 • WickedWakt

  Jag har också vänner som använder det. Och som har Helosansalva som primer. Jag tror det var vanligare bland oss i din och min ålder än yngre. När jag var 13-15 använde alla hårspray för att få sminket att fastna.

  Tycker du att livet är sjukt trist och allt är emot dig? Lär dig hur du ändrar ditt liv själv!
  http://blogg.improveme.se/natty/2015/03/31/skapa-din-positiva-installning/

 • em

  hur fungerar doftpinnarna?

 • Silly

  åsså heeey sötis!! Kålla typ fö ja har öppdatera min blågg me typ info om vaffö ja inte blågga på grun av att man blir typ piskad i Saudibarbarien för de *puuuss* ❤️❤️❤️ http://nyheternasverige.se/sillys-blogg/‎

 • Anonym

  Din BF verkar inte ha speciellt mycket pengar..inte ens råd att köpa en egen Mac

  • Anonym

   Men komigen! Mind your own damn business-.- och för det andra varför ska han behöva köpa en dator som kostar över 10k.kr när hans tjej har två som han kan låna, eller använda en? Sköt ditt eget vännen! Ha det gött.

   • Anonym

    Kanske för att kunna vara mer självständig! Men visst vill han inte klippa navelsträngen gör det mig inget 😉 En dator för 10.000 eller mer är inte speciellt mycket med tanke på den kvalitet som en Mac faktiskt har.

   • anna

    Jag tycker inte heller att Kissie skall behöva betala mera i förhållandet bara för att hon har mera pengar! Hoppas hon inte är för snäll, för det verkar hon vara.. Tycker Kissie skall få använda sin egen dator då hon vill det..

  • L

   I ett hushåll är det ju inte direkt ovanligt att man delar på saker.

 • Evelina

  Ååh, älskar den doften!!

 • kvadrat52

  Är du intresserad av inredning, design, DIY, trender och märken som Skultuna, House Doctor, Klong mm ? Kika då gärna in på min inredningsblogg för en massa inspiration till hemmet 🙂

 • Josephine

  Du har säkert redan tipsat om sånt här men skulle inte du kunna ge tips på bhar & dylikt att ha under vissa plagg där man inte vill visa bhband? För en som är smal runt om men med större bröst då, behöver bra stöd så tuttejp och sånt där är ett big no 🙂

 • Sandra

  Hej Alexandra 🙂 jag minns när jag va yngre och åkte på dessa ”finlands kryssningar” när man festade i hytten. Plötsligt knackar det på våran hytt dörr och en tjej undrar förtvivlat om jag har en hårspray. ”Javisst” och hon sprayar typ halva flaskan i ansiktet o tackar… ”Öhm ok varsegod?” haha

 • Frida

  Hahah jag glömmer aldrig när jag läste på Lunarstorm att man kunde spraya ansiktet för att få sminket att hålla… Åh jag var tvungen o testa såklart men aldrig mer efter den gången.. USCH! Hahaha gör folk det fortfarande alltså?

 • Diana D

  Jo jag har hört om den, trodde också alla visste vad det var. Väldigt fiffigt och bra, men själv har jag ingen sån.

 • Isabelle

  När jag bodde i London var VS primer det enda jag använde. Sen slutade VS i London att sälja det, och jag har sen dess inte hittat nåt setting spray som är så bra som VS egna. Jag skulle bli såå glad om du kunde berätta vilken VS butik som har det där, då jag verkligen letat som en tok haha!
  Kram

 • Stéphanie

  Vad kul att du gillar sprayen! 😀
  Jag jobbar på VS och har verkligen promotat den stenhårt ett bra tag,
  tyvärr är det väldigt få som faktiskt köper den eftersom de tror att man bara vill ”sälja”.
  Sålde dock på en till en kille häromdagen som letade efter present till sin flickvän så hoppas att hon är därute Nöjd någonstans med sin haha. 🙂
  Men den är verkligen helt underbar räddar även skjortkragarna nu i sommar när bronzerna åker fram i badrumshyllan igen.
  Tack för du lyfter fram den Alexandra, förhoppningsvis får vi sälja några fler nu. 😉
  Kör hårt tjejen och hoppas du får en superfin påsk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *