Hej, gud förlåt har typ inte bloggat på hela dagen men jag har verkligen varit upptagen fram tills nu.. Och såhär kommer det vara fram tills onsdag så hoppas ni har lite förståelse för det. Men ikväll tänkte jag se till att tidsinställa lite inlägg ifall det blir såhär krisigt imorgon igen (för då kommer jag inte vara hemma heller). Men det är himla kul och jag tror detta kommer bli grymt bra! Det ni kommer få se är verkligen jag. Så nu är jag ganska trött och hungrig, vi har ju filmat nu i 8 timmar (fast vi har såklart tagit en liten lunch-pause) så ska fylla på med energi!

Sen blir det mer jobb, blogga, ringa några samtal, kolla igenom min mail och fixa lite annat.. Vill gärna orka gymma ikväll också men vet inte om jag orkar.. Jag är inte van att ”jobba” hela dagen och sen orka med träning osv. Cred till alla er ”normala” som orkar jobb, träning och vara social med vänner osv. Alltså verkligen, ni vet ju själva hur låg energi jag har och jag blir ju trött för minsta lilla. Tänk er mig med ett riktigt jobb är jag får slita från 8-5..

Men hörrni, är det något speciellt ni vill jag ska blogga om senare idag..? Vore hjälpsamt nu när jag är lite stressad och inte kan fokusera.

tv

Posted in: Vardag
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *