Inne & Ute-listan!

inne

1. Vita sneakers.

Ingen surprise där egentligen va? Till våren är det vita sneakers som gäller på fötterna! Förra året var det nike’s som gällde men nu är det adidas. Men det är ju givetvis inget måste, sålänge dom är vita och fräsha! 🙂 Finns många budget varianter att köra på ifall man inte vill lägga 700 kr + på ett par skor, kolla hos H&M, nelly, asos.. Ja alla dom sidorna har sina egna varianter på skorna.

Det är extra snyggt att matcha skorna med ett par snygga jeans och kappa. Men se till att hålla dom rena och fina, det är lite det som är själva grejen! Så det gäller att tvätta dom då och då, men det kan det ju vara värt eller hur?

white

2. Äntligen kan man göra egna emojis! 🙂

Wihoo! Finally kan du göra egna emojis som ser ut som dig själv, så himla roligt. Appen heter Bitmoji och där kan du skapa dig en bild av dig själv genom att ändra hårfärg, hudfärg, ögonfärg mm.. Du kan sedan lägga in det i tangentbordet (precis som med dom vanliga emojis) och skicka till dina vänner. Riktigt smart och jag kommer börja använda mina egna såklart. Jag testade att göra en av mig själv lite snabbt och såhär vart resultatet:

emoji

3. Youtube!

Visst känns det som att det är det ”nya” just nu? 🙂 Så himla härligt med alla youtube-kanaler, man får verkligen lära känna bloggarna på en helt ny nivå. Sen slipper man alla photoshopade bilder vilket är galet skönt haha, för misstänker att det kanske är lite trist med samma gamla pose (duck face) och massa filter på? Förutom att man får lära känna bloggarna känns det även som att man får lära känna er läsare mer, eller så är det för mig iaf. Ska ju inte prata åt dom andra hehe.. Men feedbacken kommer direkt, ni får känna mig mer ”på riktigt” och se hur jag pratar, vi har en roligare dialog för ni börjar hajja min humor osv..

Sen förutom att man får lära känna bloggarna så kan man ju lära sig så himla mycket på youtube, allt från hur man lagar kameror till hur man lägger en perfekt sminkning. Såfort jag undrar hur man gör någonting går jag in på youtube och kollar, så smidigt och gratis.

ute

1. Socialdemokraterna (regeringen)

Fan vad trött jag blir på dessa jäkla partier som lovar saker och sen bryter dom sina egna löften lika fort. Ni kan ju omöjligt ha missat att bensinskatten höjs (fast det lovades att det inte skulle röras), försämrat rot + rutavdrag, samt slopar sänkt arbetsgivaravgift för unga. Ett skämt!! Jag brukar inte uttala mig politiskt i bloggen men eftersom jag betalar så himla mycket skatt i detta land så har jag mer än rätt att göra så.

Bild lånad: http://www.expressen.se/nyheter/politik/regeringen-hojer-bensinskatten/

2. Sheinside

Förlåt för jag har gjort ”reklam” för dom tidigare men deras kvalité är verkligen SÄMST! 🙁 Jag förstår verkligen inte varför så många bloggare använder kläderna därifrån.. Jag beställde ju grejer flitigt därifrån eftersom det är så himla billigt, men 9 av 10 plagg går inte att använda typ.. Sakerna ser inte ut som på bilderna, kvalitén är dålig, vissa plagg är sjukt osköna (kliar) och storlekarna är helt fel. Verkligen synd för det ser ju så himla fint ut på bilderna..

Varför jag lägger dom på ute-listan är för att så pass många frågar mig om dom och jag vill inte skicka dit er ifall dom säljer dåliga grejer.. Jag vet att ni litar på det jag säger så tänkte vara ärlig nu (även om dom inte blir glada på mig nu haha). Jag har inte kvar plaggen därifrån längre, har nästan gjort mig av med allt därifrån förutom en kappa (fast även är för kort i armarna lixom).

Tex; Tröjan med rosetten använde jag en gång sen lossna rosetten.. Trist!

she

3. Hårspray i ansiktet.

Hur många av er använder inte hårspray i ansiktet för att få sminket att hålla..? För många misstänker jag, även jag har gjort det någon gång men det måste vi sluta med. NU!! Håsprayen innehåller massa gifter som är farligt för huden, håspray är till för håret och ingenting annat. Sen kommer inte sminket se bättre ut av hårspray, snarare tvärt om.. Sminket blir kletigt och får en ganska ful yta, sen om du ska pudra på ännu mer under dagens/kvällens gång kommer det lägga sig som ett fult lager. Så skit i det, det hjälper ingenting.

Det finns sprayer som är till för ansiktet, fixing spray och dom finns i flera olika märken samt prisklasser. Jag har en från Victorias Secret som funkar väldigt bra. Annars rekomenderar jag er att gå till sephora eller Kicks och fråga efter en spray för att fixera sminket.

spray

Posted in: Vardag
Kommentarer (73)
 • Miriam

  Hej! Jag är en 16 årig tjej som har ett projekt för att bygga ett bibliotek i en skola i Syd Afrika. Donera gärna några kronor, det tar bara någon minut och det skulle verkligen bidra till att hjälpa barnen på Sodwana Bay Primary School att få en bättre utbildning.
  Donera och få mer info på http://rkthb.co/55570
  Maila gärna om det är något ni undrar över!

  Tack på förhand, detta är ett seriöst projekt och ett gäng elever på skolan åker rakt till skolan i samband med Operation Wallacea!

 • NIls Petter Nilsson

  Inne listan är Nils Petter Nilsson och hela hans liv!!!!!!!!

 • orkar inte

  HAHA! Vem är dum nog att använda hårspray i ansiktet, finns ju produkter redan som hjälper att hålla sminket (primer) dör

 • Emma Eriksson

  Aldrig hört om personer som använt hårspray i ansiktet. Men tydligen finns det också.. Måste ju vara otroligt kladdigt och stramande samtidigt o.o

 • Emmy

  Håller verkligen med i din lista! Vita sneakers är så sjukt snygg. Men att man kunde ha hårspray i ansiktet visste jag inte ens om, haha 😉

 • Sofia

  Usch, jag har verkligen bara läst dåliga saker om Sheinside. Jag kollade runt på deras sida för längesen och var jättesugen på att beställa massa grejer för det såg så fint ut på bilderna, men sen var typ alla plagg i one size och jag vågade inte beställa något då.. Modellerna på bilderna var liksom jättesmå tjejer, hur fan ska plaggen då passa mig haha. Sen läste jag reviews om dem och det var jättemånga som klagade på allt möjligt, men mest kvalitén.

  Bra att du skriver ut det så att folk kan se vad det är för skit de säljer. Det är annars lätt att lockas av de låga priserna.

 • vivi

  håller verkligen med din lista! Hårspray i håret? Aldrig hört talas om, intressant att folk tror att sminket skulle bättre av kemikalier och gifter haha!

  min blogg om mode, skönhet, smink och vardag: nouw.com/vivizhang

 • Cecilia

  Sjukt fin blogg kissie! Älskar designen och att du uppdaterar så ofta! Jätte fina inlägg oxo love u!

 • my

  Vem f*n sprejar hårspray i ansiktet?!!
  Har jag aldrig gjort och kommer aldrig göra de heller

 • Netti

  Vilken bra ute och inne lista! Det där med hårspray i ansiktet kan jag inte heller förstå eftersom det kan inte vara bra för hyn. Och hur najs är det liksom att vara stel i ansiktet :-D.

 • Louise

  Är det bara jag som tycker adidas skor är jätte fula??

 • esterii

  Ursäkta men nu hänger inte med , hjälp mig Kiissie, eller ska jag trappa i det gamla..

 • Emma Berglund

  Vita sneakers är riktigt snyggt 🙂

 • madde

  har en BEAUTY BOX tävling på min blogg
  tävligen pågår till 1 April
  utser 3 vinnare

  http://mrsmadde.com/2015/03/25/beauty-box-tavling-3-vinnare/

 • Emelie

  Åh älskar när borgare uttalar sig politiskt *klappar i händerna*

 • anonym

  Jag har hört att SheInside håller på med barnarbete så jag maila de för ett bra tag sen och fråga och såklart var svaret att det inte alls var så. Sen beställde även min kompis kläder därifrån som var helt oanvändbara så det blev retur direkt på det med ett argt brev. Beställ aldrig därifrån!

 • Glamour-Psykologen

  Jag hade heller aldrig hört att en del har hårspray i ansiktet faktiskt… 😀 Känns inte så fräscht kanske!!

 • Sara

  Nike är billigare…

 • claudia

  Det finns inga partier i något land som i vår tids historia har lyckats hålla alla sina löften under sina mandatperioder. Vi är alla fullt medvetna om att politiker och sanningar ej är något som hör ihop, tyvärr.
  Personligen tycker jag att vi har värre saker att oroa oss över än lite dyrare bensin och rot/rutavdrag. Se bara på reaktionerna när ”stackars” lilla Jimmie Åkesson blir en smula pressad på bästa sändningstid. Förkastligt att det ens diskuteras om hurvida det är synd om honom eller inte.
  Det är inte ett dyft synd om honom, däremot är det synd om hans unge/ ungar som växer upp med en vuxen förebild som en snedvriden uppfattning av vad som är ”rätt” och ”fel”.
  Jag kan omöjligt tycka det är fel att sätta press på någon som anser att landets största problem beror på nyanlända till landet, och som dessutom anser att bidrag ska dras in till höger och vänster, men som trots de här uttalandena anser sig vara berättigad inte enbart en sjukersättning som är mer än det dubbla av vad medelpersoner i det här landet tjänar efter att ha genomgått en 3- årig högskoleutbilning, utan
  den här spelmissbrukaren anser sig även ha rätt till ca 20 000:- ytterligare ifrån försäkringskassan.
  Vad i h-vete ska människan med nästan 100 000:- i månaden, när han går hemma och tycker synd om sig själv och trycker i sig ssri- tabletter av olika slag?!! Nä, han borde fundera på vad det är som gör att han blev ställd mot väggen och varför majoriteten av folket delar hans såkallade människosyn (enligt mig har han inte blivit införstådd i någon av punkterna).

  Det borde vara på din ”utelista”- Kissekatten, och inte att du får betala några kronor mer i bensinskatt och annat. För inte har väl socialdemokraterna eller något annat parti gått ut och sagt något i stil med ” vi är ett parti som lovar att aldrig någonsin kommer att bryta våra vallöften”.

  Vår politik och våra lagar handlar tyvärr inte inte om moral, utan vem som får rätt i sin egen tolkning av moral!

  • Elvira

   Håller helt med dig! Bensinskatt är ju tänkt att få personer med bil att åka mer kollektiv, som sparar otroligt mycket på miljön. Du, Alexandra, som bor i Stockholm, kan väl knappast BEHÖVA din bil. Utan du vill bara ha det lite lyxigt.
   dessutom är det nästan bara borgare (med högre lön än medel-Svensson) som har råd att anlita städare och hantverkare, så sänkt Rut- och rot-avdrag lär ju inte göra alldeles för stora problem på era bankkonton.
   Det är bara girighet. Girighet som in i helvetet. Usch. Det finns bättre saker att klaga på.

   • Anonym

    Ja… För ett tag sen var ju bilen på lagning eller nått. Du blev det taxi till och från gymmet… Det tycke de flesta i kommentarerna var det enda rimliga att göra. Så, jepp.

   • Anonym

    Det är jättebra att vi får in skattepengar någonstans, synd bara att Norrbottens lokaltrafik är nästan obefintlig (i alla fall i min kommun) om jag ex jobbar delad tur, hinner jag varken hem eller tillbaka till jobbet i tid pga att det inte går bussar.
    På lördagar går det ännu färre bussar
    På söndagar går det inga bussar.

    Därför har de flesta av hos i NORRBOTTEN svårt att avstå bilen. Vi har inget val – och vi klagar heller inte när vi har 3,5mil enkelväg till jobbet.

    Men, jag kommer från en borgligfamilj. Med välbetalda jobb. Själv är jag sosse hela vägen in i själen samt undersköterska.

   • Emma

    Fast Elvira, du fattar inte vad du snackar om.

    Höjd bensinskatt kommer FRÄMST påverka folk ute på landet, de som måste ta bil till jobbet för de inte finns några alternativ. Inte de ”rika och giriga” i storstäderna..

    Och rot och rutavdraget gav MASSA med nya jobb i den sektorn, hur fan är det negativt och girigt? OCH om det bara var högre medelklass som hade råd att anställa, folk som tidigare inte hade jobb fick jobb!!

    Du är verkligen en avundsjuk människa som bara lyssnar på vänsterns propaganda. Läs på för fasen.

   • bell

    Claudia:
    Håller med dig. Men det är klart, folk som är ”fasta” i ett visst parti/sida kommer reagera och skapa rubriker så fort oppositionen (opposition till de som de sympatiserar med alltså) bryter ett vallöfte, även om deras egen regering gjort samma sak. Sorry men fan, sånt händer. Obviously. Tycker själv det är tråkigt med politiker som beter sig som politiker och kommer med vallöften de inte kan upprätthålla och ger vaga svar, MEN, allt är inte ”lätt” i deras jobb heller, eller svart på vitt. Om vi tänker oss hur många saker som dyker upp i våra arbeten, hur mycket vi kanske får göra som ingen annan ser, hur tror vi inte det är i regering och riksdag? Jag menar bara att det finns mycket som styr.
    Håller även med dig angående Jimmie och många andra som röstar på SD, jag kan inte för mitt liv förstå att någon tycker att invandringen är det viktigaste på agendan. VIKTIGASTE. Det är skrattretande och ja, jag fattar inte?? Håller inte med dig i hur du talar om Jimmie dock, vem har sagt han tycker synd om sig själv? Han är en människa, mår han dåligt så mår han dåligt. Jag tycker inte heller om det sätt du använder ssri-tabletter-knaprande och spelmissbrukarn på, det känns nedvärderande (bryr mig egentligen inte om jimmie blir nedvärderad hehe) mot andra som kanske befinner sig i samma sits. Det viktigaste är att folk skaffar hjälp om de mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk. Men men, vem blir inte upprörd när en tänker på JÅ (och glad när en tänker på JÅ i Skavlan)?

    Elvira, det finns s.k. ”medelsvenssons” som använder dessa avdrag, absolut. Inte bara ”rika och giriga(obs för framtiden, rik och girig inte synonymt med varandra)”. Jag tyckte inte det fanns något större fel på RUT och ROT, vill någon använda det nu får de väl helt enkelt spara lite längre till sin renovering om de fattas pengar. Sen är det klart, det finns massor som har det bra/mycket bra ställt och kommer klara av att betala både städerska och renovering utan avdrag, men som hellre vill lägga de ”sparade” pengarna på något annat icke-nödvändigt, där handlar det lite om girighet. Beroende på vilket perspektiv man har som privatperson.

    Anonym: fett tråkigt med den kassa kollektivtrafiken däruppe, verkligen. Finns det några planer på att förbättra den?

    Emma: när du skriver att Elvira är avundsjuk (suck så trött på det ordet som beskrivning av någons kritik/annat tänk) så framstår du lika mycket som en som bara faller för blå propaganda som andra faller för vänster propaganda. Just sayin.

    Sandra: lika lite som de i så fall tänker på folket på landsbygden, tänker då de blåa på allvarligt sjuka, enligt ditt eget argument. 1. Man kan inte tänka på alla 2. Det ena utesluter inte det andra 3. Man prioriterar annorlunda.
    Du kanske tror Sverige kommer gå under av en rödgrön regering som SD tror Sverige kommer gå under av ”islamiseringen”? Vi får la vänta och se………………………….*the horror*. Annars kan man alltid utvandra. Om Sverige går under. Om man ligger utblottad på gatan med synliga revben.

    God natt.

    Ps. köp deff inte från Sheinside, har alltid undrat hur kissie kunnat köpa från dom becuzz their shit totalsuger och stinker kemikalier, och trodde liksom alexandra ville ha lite bättre kvalle än så.

    • claudia

     Bell: Jag tippade över i hur jag uttryckte mig gällande Jimmie Åkessons problem, självklart är han också en människa som man inte ska trycka ner, utan som man behöver komminucera med.
     Det finns ingen riktig ursäkt för sättet jag skrev på, men en förklaring är väl snarare att han visar tydligt på någon som inte vill ha en lösning på sina problem utan en quick fix.
     Varför tror du att han ansöker om mer pengar? Jag tror det är så simpelt att han inte har fått bukt med sitt spelmissbruk (en riktig diagnos och ett allvarligt dilemma i många personers vardag).
     Jag träffar helt enkelt för många patienter som tror att tabletter (ssri) magiskt ska luckra upp alla deras problem, när tabletterna enbart är ett verktyg man kan ta hjälp av medan man nystar upp sina knutar.
     Tabletterna gör att blockeringen att ta tag i t ex diskhögen trubbas bort, men disken blåser inte undan av sig självt utan man måste fysiskt se till att något händer med diskhögen (ursäkta, klapp- på- huvudet- exemplet, men du förstår principen).
     Samma princip kan applpiceras på Jimmie Åkessons handlande nu när han träder fram och gör sin intervju i Skavlan och hur han ansöker om mer medel utan att inse att det är inte mer pengar han behöver utan hjälp med sitt spelmissbruk.

     Jag blir bara så trött när folk vägrar inse att vi alla har olika laster vi behöver jobba med, och inte skyffla över våra problem på andra eller andra saker för att skringra våra stressade tankar.
     Konsekvensen av ett sådant strutsbeteende blir aldrig särskilt lyckad. Vilket vi ser prov på nu gällande Jimmie Åkesson.

     Tänk om det är hans undermedvetna som gnager på hans samvete och det ger sig tillkänna i sjukskrivning och destruktivitet. Man kan alltid hoppas att det bor någon slags emapti i den här mannen som försöker ge sig till känna.

   • Me

    Kidsie bor i sthlm dtsd där de kanske inte behövs bil. Finns många ställen i sthlm där man behöver bilen..sossarna har en gång i tiden lovat bättre priser på kollektivtrafiken oxå, men de fortsätter att höja priset där med.

    Rot och rut är inte bara till för att rika ska ha städhjälp utan för att ge folk jobb.. Tänk att ni inte ser det! Det gör att tex städare inte jobbar svart = mer inkomster till staten.

   • anna

    Snacka du har missuppfattat…

    1. Jag bor på landet. Skulle säga att jag tillhör medelklassen då jag inte är jättefattig men har inte heller massor av pengar. Här är kolletivtrafiken under all kritik. Så då ska vi bli lidande och behöva betala mer för att folk i stockholm enligt dig ska åka mer kollektivt? Sverige består inte endast av stockholm.. Det är redan dyrt med bensin och det är redan skatt på bensin men nu ska de alltså bli mer. Cirka 30 kr EXTRA varje gång man tankar (iaf för mig med min tankstorlek).

    2. Och att det bara är borgare som utnyttjar rut och rot, vilket SKITSNACK!!!! Dem rika har råd att betala oavsett rut/rot så för dem kvittar det nästan. Men medelklassen däremot, dem kommer knappast ha råd längre TYVÄRR. (jobbar på städfirma i liten stad så känner mesta folket, så vet vilken ”klass” som utnyttjar det mest). Däremot ligger mitt jobb riktigt illa ute, då vårat företag inte kommer få lika många kunder och därför inte kommer gå runt.. Vi är 10 pers som blir utan jobb tack vare dem rödgröna. Samtidigt som dem tar bort sänkt arbetsgivar avgift för unga, så min framtid känns lagom ljus…

    Så snälla lägg ner snacket om girighet.. Staten går inte ens back på rot och rut heller. Utan istället för att behöva betala ut arbetlöshetsersättning till arbetslösa så betalar dem ut skatt till företag som har folk anställda, vilket inte ens är i närheten av lika dyrt som att ha massa arbetslösa.

    Och till resten av er som säger att moderaterna har vart sämst osv, tror ni Anders Borg blir erbjuden TOPPJOBB för Europa om han är så jävla dålig och inte kan ekonomi?? Inget land har klarat finanskrisen så bra som Sverige har gjort och det ska vi tacka den förra regeringen för.

    Det är synd att sossarnas väljare tyvärr inte är så insatta i politiken utan oftast röstar som man alltid har gjort.. Men efter det här så måste även deras väljare fattat att dem röstat helt tokigt.

  • Anonym

   Tack! Denna människosyn unga bloggare har… ”Vi har faktiskt förtjänat våra pengar! Staffa inte de rika för deras framgång” jag vill spy varje gång jag hör det.

  • Sandra

   Fast vadå? Det här gäller inte bara Alexandra. Tänk de som bor på landsbygden och jobbar i stan, närmsta busshållplats kanske ligger en mil ifrån. Det blir JÄVLIGT dyrt för dessa människor. Men dem tänker du inte på va? Skulle inte tro det.

   Och självklart kan man inte hålla ALLA sina löften och mål, men vad har det gått sen valet? Några månader? Och redan har dem brytit mot flera löften dem lova att hålla. Vi ska ha detta parti i 4 år (ångest, panikattack) , och jag är rädd att Sverige kommer hinna gå under

  • Anonym

   Det va den mest okunniga meningarna jag läst. Din stackare. Läs på politik innan du öppnar käften.

 • Lebanezzas

  Gillar du provocerande bloggar? Kika då in på min blogg då jag kommer bli nästa kissie!

 • emiliesbeauty

  Politiker har aldrig gjort nån nytta -.-

 • Natalie

  Gjorde precis ett inlägg om dom första vita skorna på bilden. SÅ snygga! Vill bara beställa hem 100 par och ställa upp på skohyllan och titta på dom hehe

 • Emilia

  Tips på sidor som säljer adidas superstar original strl. 36?

 • Alex

  Ja för förra regeringen var ju bättre. Not. Den regeringen sparkade på de som har minst i samhället och gav mer till de som redan har mycket. Känns ju rättvist. Och att den nuvarande regeringen vill höja bensinskatten är väl inte värsta grejen egentligen. Och en person som bor i en storstad och utan problem kan åka kollektivt borde ju inte klaga på det. Är det dyrt att åka bil, åk buss eller tunnelbana då. Och den sänkta arbetsgivaravgiften för unga har ju knappast löst problemet med ungdomsarbetslösheten. Men klart förra regeringen var bättre för såna som dig, den gav er mer i plånboken. Att den sen orsakade att tiotusentals personer hamnade i utanförskap är väl mindre viktigt.

  • Emma

   Att höja bensinskatten gynnar ju just ”de rika” som bor i storstan och kan åka tunnelbana? Det belastar ju dem som bor på landet och inte har några alternativ!
   De rödgröna tänker dessutom höja momsen för seconhand till 25 %, HUR gynnar det ”de rika”?

   Och det där skitsnacket om att Moderaterna skulle gynna de rika i samhället är ju tamejfan det dummaste jag hört. De sänkte skatterna för alla, rut och rotavdrag gav mer jobb för de lägre klasserna i samhället, de fick in 300 000 människor in på arbetsmarknaden och sjuksköterskor fick högre lön.

   JA några människor hamnade i kläm och kom utanför systemet, det är beklagligt men det är mycket bättre än att 100 000 inte har jobb. Vi måste driva samhället framåt.

   Utan M hade vi kraschat så jävla hårt i finanskrisen. Du ska tacka dem.

   • C

    Vill bara tillägga att det är lite ironiskt att säga att de fattiga åker runt och kör bil. De flesta utanför Stockholm är människor som har råd med ett hus och en bil plus bensinen. Där fattigare lever är ju snarare i vissa förorter och vad jag vet når ju tunnelbanan och bussarna ut dit. Höja priset på bensinen gynnar inte någon som kör bil, dock är det ju kanske den enda lösningen med tanke på hur miljöfarligt bensin är och att vi snart börjar få slut på olja.
    På landet där kollektiv trafik inte fungerar speciellt bra kan jag hålla med om att rika och fattiga missgynna.

    • bell

     Med tanke på att det är kapplöpning av oljebolagen till Arktis för att borra i dess känsliga och extrema miljö, så är det nog tyvärr inte slut på oljan än. Däremot uppskattar en del klimatforskare att vi max, för att inte nå en katastrof, kan använda ca 30% av de redan befintliga oljereserverna. Tänk då att vi ska börja borra i nya områden där man inte ens ordentligt kommer kunna städa upp eventuellt (tidsfråga) oljespill, det är ingen vacker ekvation. Men visst, skrik folk över att bensinpriset höjs för man tänker minsann inte gå eller ta cykeln till affären 3 kilometer bort för att handla lite godis, cigg och läsk en onsdag efter jobbet. Tips: ta faktiskt cykeln, få lite motion, frisk luft, köp inte bara transfetter, skippa ciggen (prioritera bort dem om ni nu kommer bli så brutalt rånade av höjningen) och *poff* så har vi mindre med livsstilsrelaterade sjukdomar och förhoppningsvis inte ett alltför svårt utgångsläge för framtida (och nutida) generationer gällande världen vi ska lämna vidare. Blir mest win-win i min mening.
     Obs. vet att inte alla tar bilen bara till affären, men det är många sådana resor som görs (som skulle kunna sparas in på som både ger mer i plånboken, bättre hälsa och det är bra för miljön).
     Ps. om det är så farligt och ni kommer leva på bristningsgränsen – vi har ett personligt ansvar i att hushålla med våra pengar. Vi kommer ha olika regeringar, om vi är beredda på priser som sänks får vi också vara det på priser som höjs. Det händer ofta, med eller utan politiskt inflytande. När kollektivtrafiken höjt sina avgifter har jag gnällt en sekund, sen har jag betalt. Om jag har det sämre ställt en månad, då prioriterar jag att kunna ta mig till och från jobbet med bussen, och drar ner på onödiga utgifter som köpa lunch ute och köpa läsk, sen är det +/-/0 och jag har inte egentligen förlorat något. Nej, det är inte alltid så lätt, som någon skrev hamnar olika grupper i kläm vid olika tidpunkter, tyvärr, men jag vet också att många som uttalar sig faktiskt inte kommer att påverkas speciellt mycket och är det en liten ändring i utgiften i deras budget får man väl lägga om den.

     • bell

      Synd det där med ROT och RUT dock, avdragen kommer ju fortfarande finnas men inte lika generöst. Vi får väl se hur det utvecklar sig.

   • M

    Word! den här regeringen kommer ha ihjäl Sveriges landsbygd med sin idioti till politik!! usch och fy för hela högen!! 🙁

  • Sandra

   ”Som om förra regeringen var bättre”

   FATTAR du hur mycket bra moderaterna gjort för Sverige?! NEJ, det gör du verkligen inte. De 8 åren vi haft har varit extremt bra TROTTS en finanskris (Många sossar glömmer gärna bort den här krisen) då många andra länder störtade och led av ekonomiska kriser. Hade sossarna styrt under denna period hade vi inte haft den bra ekonomi vi har idag.

   Sedan är det så att JOBB är det enda sättet för ett samhälle att fungera. Vi kan inte leva på bidrag? Problemet med bidrag är att så småningom tar de rikas pengar slut.

   Skillnaden mellan de rödgröna och de blå: De rödgröna vill göra alla fattigare, medan de blå vill göra alla rikare! punkt och stopp där

 • Rebecka

  *Tack för ärligheten med Sheinside!
  Har aldrig handlat därifrån men funderat på det eftersom många bloggar shoppar loss ordentligt billigt.

 • Ebba

  Plz kan du göra inne och ute listor lite oftare? Helt klart det bästa som finns.

 • Malin

  Gud va kul att du ville göra en inne och utelista som jag önskade. Då känner man att du bryr dig om dina läsare.

 • Nettan

  Gör såna här listor oftare B) Älskar inne & ute-listorna.

  Kika gärna in hos mig 🙂

  —-> http://nouw.com/Nettan <—–

 • saga

  du vet du betalar mindre skatt än min pensionerade morsa?
  Pensionärer betalar procentuellt högre skatt än de som arbetar….. välkommen till verkligheten…är detta rättvist va….?

 • Josephine

  Å vilken härlig lista, så kul! Visste i och för sig om det där med hårspray men har aldrig använt sånt. Älskar de nya färggladare adidas men med samma gamla modell (har sett hel rosa/blå på instagram). Coolt! Föredrar dock vissa nikes men det är alltid kul med variation bland skor 🙂

 • malin

  Oj har aldrig använt hårspray i ansiktet haha :p Men på ögonbrynen däremot… tagit lite på en tom mascaraborste och sen borstat dom med spray. haha ! Never more.

 • Paula

  Åh den där emoji appen måste jag testa ! haha

 • Sandra

  Jag håller SÅ med dig på första punkten på ute listan! Att ta bort rut och rot avdrag är det sämsta man kan göra. Jag vet MASSA som har städerska hemma (bland annat min familj) och det är hennes enda chans att få jobb! Hon kommer från Syrien, jätte gullig tjej och vi känner henne mycket väl då vi SJÄLVKLART inte ser henne som en betjänt (??) utan som en helt vanlig människa på jobbet. Att jobba som städerska är inget fult alls, men när rut och rot avdraget försämras visar på att vissa människor (sossarna) inte kommit så långt i utvecklingen och tycker städerska skulle vara ett sämre jobb än något annat. I vilket fall, nu när rut och rot avdraget försämras kanske det blir så att vi blir tvugna att säga upp kontraktet med henne vilket är väldigt tråkigt och FRAMFÖRALLT FÖR HENNE då hon 1. inte har någon utbildning 2. inte kan det svenska språket särskilt bra och detta kommer leda till arbetslöshet = inga pengar = ytterliggare en som måste leva på bidrag = ännu mer skatt för de som jobbar = alla blir fattigare.

  Asså seriöst! Ni som röstar på Social demokraterna, vänstern och miljöpartiet. Har ni någon koll på deras politik? Vet ni vad dem står för? Vet ni om att Stevan löfven slickar sig 258938601350 miljoner gånger runt munnen varje gång han pratar (snälla säg inte att ni missat detta obehagliga peddo beteende). Sverige kommer gå så jävla down med denna nya regeringen

  • bell

   Ja, vi vet vad dem står för.

  • Anonym

   Jag har aldrig träffat eller hört talas om någon som har tjänstefolk. Du tycker alltså det ska bli billigare för rika människor att ha pigor som tvättar och diskar deras skit. Fy helvete. Det ökar klasskillnaderna och är fanimig medeltida.

   • Ace

    Snälla nån! Det är jävligt vanligt att ha städerska idag! Vi har det därför att mina föräldrar jobbar så jävla mycket att de inte har tid att städa huset! Och vaddå tjänstefolk!? Vi lever inte på 1800 talet!
    Är så jävla trött på att alla sossar och vänster nissar ska använda den där meningen om att öka klass skillnaderna. Så en städerska, dvs extra hjälp, ska öka klasskillnaderna? Har man råd med det så har man och då har man all jävla rätt i världen att skaffa en städerska också!

  • Anonym

   Jo, är medveten om deras politik. Och är röd in i själen och kommer aldrig vara annat. Har du koll på moderaternas politik? Fria marknaden är fan djävulen själv. Mer kontroll till staten!

 • Linda

  Hört talas om många tjejer som använder hårspray i ansiktet. Idioti.

 • a

  här alexandra kan du få en uppfattning om var dina skattepengar tar vägen läs avpixlat fria tider exponerat dispatsch international toralf alfssons blogg reserverar mig stavnining

 • sandra

  bara jag som tycker nike är ute nu? Adidas är skitsnyggt!

 • Elina Ljungqvist

  Håller med om sheinside, helt klart. Allt går sönder eller lever inte upp till förväntningarna..

 • Klara Nilsson

  Jag beställer jämt kläder på sheinside och allt har suttit bra på mig och inget har gått sönder så är nog olika från person till person gäller att ta större storlek åh som jag har S normalt men L på deras kläder

 • Charlotte

  Haha är det ett skämt? VEM skulle ha hårspray i ANSIKTET?? Aprilskämt?

 • saga

  Asså, Sheinsides kläder kommer i stora delar från Kina… Mycket av deras kläder har jag sett på Lightinthebox som är en Kinesisk klädhandel/allt möjligthandel. Min kompis beställde likadan tröja från båda hemsidorna och fick precis samma tröja, med samma fabrikat och utsändare..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *