Filmas för fullt..

Förlåt för jag inte har hunnit blogga men vi håller på att filma för fullt här hemma hos mig. Det är aftonbladet som är och hälsar på och vi håller på med en ny serie som handlar om.. MIG! Haha love it. Dom har varit hemma hos mig sen 8 imorse så jag börjar bli lite trött, men det är himla kul. Jag sitter lixom och snackar non stop om mig hahah.. Men det kommer bli skitbra och förhoppningvis släpps det redan om någon vecka eller 2. Ska det blir roligt att se?

Jag bloggar mer när vi är klara, tror det är någon timme kvar eller sådär. Puss!

afton

Posted in: Vardag

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Caroline Roxy - Way out west Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - En vecka med goväder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *