Många undrar om det verkligen är säkert att bleka tänderna med tandblekning och det har faktiskt aldrig varit så enkelt och så effektivt som det är idag 🙂 Jag menar, varför ska man gå till en tandläkare och betala flera tusenlappar när man kan bleka tänderna hemma och få samma resultat för några hundralappar?? Oftast är det likadana produkter man får när man bleker tänderna hos tandläkaren (!!) som när man gör det hemma. Jag använder en tandblekning från Blue illume som gett mig vita tänder utan några som helst besvär.

Blekningen är ett skum som man borstar med som en vanlig tandkräm i några minuter tillsammans med en tandborste. Jag märkte skillnad direkt. Så smidigt också eftersom att borsta tänderna är en vanlig rutin (morgon och kväll) och man slipper sitta med massa tandskenor och klet i munnen i flera timmar.

Ni hittar produkten här: http://www.blueillume.com/produkt/tandbleknings-skum/

tand

Inlägget är i samarbete med Blue illume 

Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *