Många undrar om det verkligen är säkert att bleka tänderna med tandblekning och det har faktiskt aldrig varit så enkelt och så effektivt som det är idag 🙂 Jag menar, varför ska man gå till en tandläkare och betala flera tusenlappar när man kan bleka tänderna hemma och få samma resultat för några hundralappar?? Oftast är det likadana produkter man får när man bleker tänderna hos tandläkaren (!!) som när man gör det hemma. Jag använder en tandblekning från Blue illume som gett mig vita tänder utan några som helst besvär.

Blekningen är ett skum som man borstar med som en vanlig tandkräm i några minuter tillsammans med en tandborste. Jag märkte skillnad direkt. Så smidigt också eftersom att borsta tänderna är en vanlig rutin (morgon och kväll) och man slipper sitta med massa tandskenor och klet i munnen i flera timmar.

Ni hittar produkten här: http://www.blueillume.com/produkt/tandbleknings-skum/

tand

Inlägget är i samarbete med Blue illume 

Posted in: Skönhet, Vardag

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Caroline Roxy - Beach ready Caroline Roxy - Work out fav Josephine Qvist - NU GÅR DET SNABBT
 • Nimo

  Smart att göra det hemma!

  Ps älskar din blogg!

 • C.

  Seeing the condition of your teeth before you had them all changed to plastic/porcelain, you are so NOT the right person to judge what is good for anyones teeth. All you want to do is make money off other people.

  This shit ruins your teeth and can never be fixed. DON’T buy it, but be smart and go to your dentist. Kissie doesn’t know the first thing about dental care.

 • Anonym

  Tycker du denna produkten ger bättre resultat eller är den med tandblekningspenna och stripes bättre från Blue illume?

 • Emmy

  Smart och smidigt att göra det hemma! Ska absolut prova på det 🙂

 • Silly

  åsså heeey sötis!! Kålla typ fö ja har öppdatera min blågg me typ info om vaffö ja inte blågga på grun av att man blir typ piskad i Saudibarbarien för de *puuuss* ❤️❤️❤️ http://nyheternasverige.se/sillys-blogg/‎

 • Emma Berglund

  Så smidigt att kunna göra de hemma 🙂

 • Becka

  Gahhhhh har frågat det här hundra gånger sorry men Måste man använda båda skummen varje dag?för en är väl bara rengöring? tycker du inte det är jobbigt att först borsta tänderna med rengöring sen börja om med blekningen. Kram

  • Alexandra

   ja helst i början så du ser resultat =) sen kan du ju pausa när du fått vitare tänder =) detta ska ju vara istället för vanlig blekning, så du slipper borsta + bleka. Kram!

 • Susann

  Är inte alls likadant som hos tandläkaren, man får vad man betalar för med tandblekningen du rekommenderar!! Och med tanke på att du har porslin-onlay (skalfasader i valbar färg) så är du den sista som ska rekommendera något vad gäller tandblekning.
  Porslin går ej att bleka med dessa medel, blekning påverkar i botten emalj-matrisen, vilket ej finns i skalfasader. Så tror absolut inte att du använder dessa produkter själv 🙂

  /tandläkare och föredetta tandtekniker

 • Ann

  Varför visar du dina tand fasader i reklam bilden? Helt ologiskt tanke på att de inte går att bleka… Feta minus poäng där gumman 😉

 • Anonym

  Du skriver att folk undrar om det verkligen är SÄKERT att bleka tänderna med tandblekning och sen svarar du inte ens på den frågan.
  Sedan skriver du att det är samma produkter på salong som hemma och det kan jag lova dig att det INTE är. Skriv inte en massa skit som du inte har en aning om.

 • JonathanHS

  Hoppas det funkar bra! 🙂

 • Bullshit

  Bullshit! Inlägget över skriver du att du vill vara ärlig när du ger tips? Denna funkar inte ens!! Du använder säkert inte ens den! Jsg har testat o kan säga skitsnack!

 • Sara

  Alltså är du dum på riktigt??? för det första går det inte att bleka tandfasader ( Har själv såna ) och för det andra så innan du skaffade dina fasader så gjorde du ju inlägg om att du hade varit hos TANDLÄKAREN och blekt tänderna.. fan vad du ljuger .. Inget roligt att följa dig längre trodde du hade mognat men tydligen inte…

 • Cilla

  Jo man ska gå till en tandläkare och betala lite extra för just säkerheten! Tandläkaren har koll på hur mkt just du kan bleka- för man kan inte bleka hur mkt som helst. Har man väldigt tunn emalj från början och bleker tänderna kan man få bestående skador i form av ilningar osv. Plus att en del tänder inte passar att bli blekta! Ist för att tänderna får en vitare nyans kan de gå mer åt det blåa hållet! Så to be on the safe side- Gör det hos Tandläkaren för din egen skull!

 • Hanna Whitening

  Ett tips är att köpa Dentways tandblekning hemma, finns att beställa på http://www.whitening.nu med 50% rabatt! Tips!

 • Vitare tänder

  Tack för ett bra inlägg om tandblekning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *