”Snällt näthat”

citattecken_109883879_148734771_159581676_201194813 Vilken fin bild på Kissie! Första gången.citattecken_109883879_148734771_159581676_201194813
citattecken_109883879_148734771_159581676_201194813 Hon var så himla vacker, synd att hon opererade sig så himla mycket bara 🙁citattecken_109883879_148734771_159581676_201194813
citattecken_109883879_148734771_159581676_201194813 Sluta vara taskiga mot *****! Alla blir fula om man ler med tänderna, även Kissie skulle se konstig ut då!citattecken_109883879_148734771_159581676_201194813
citattecken_109883879_148734771_159581676_201194813 Du ser rundare ut i ansiktet, det klär dig! Har du gått upp i vikt?citattecken_109883879_148734771_159581676_201194813
citattecken_109883879_148734771_159581676_201194813 Du ser mycket mer hälsosam ut om man jämför med när du var smalcitattecken_109883879_148734771_159581676_201194813
citattecken_109883879_148734771_159581676_201194813 Omg ***** näsa är ju helt sne. Hoppas det bättrar sig när svullnaden lägger sig :/citattecken_109883879_148734771_159581676_201194813

Folk är så himla bra på att låtsas att dom är snälla, när dom verkligen inte är det. Tjejer brukar vara experter på den här typen av kommentarer för vi vet vad som biter (eftersom vi tjejer blir oftast ledsna och påverkade av samma typ av kommentarer). Även på instagram försvarar folk sig med ”jag har rätt till min egna åsikt” – man ba eh nej det har du inte, inte när det kommer till sånt här. För hade jag gett tillbaka hade det plötsligt inte varit lika kul längre och du hade skickat in bevis till skvallerbloggar eller tidningar för att visa hur ELAK Kissie är. Eller hur? Vi vet alla att det är sant.

Jag har sagt sen start att elaka kommentarer beror på avundsjuka, och jag kommer fortsätta hålla mig till det tills jag ser en riktigt framgångsrik, lycklig person erkänna att hen har kommenterat elakt av andra skäl. Och nu menar jag inte kommentar där folk inte alltid håller med mig om en viss åsikt, utan påhopp, kränkningar osv. För när jag ser såna kommentarer ser jag framför mig antigen en osäker tonåring som tycker livet är orättvist, en trött medelåldersmorsa eller en ”vuxen” människa som fortfarande bor hemma.

gift

Den här typen av elaka kommentarer är som dåliga paket. Det är bara skit inuti men det är inslaget med en fin rosett.

Posted in: Vardag
Kommentarer (60)
 • 50.7.78.236

  Avundsjuka avundsjuka avundsjuka bla bla bla, snälla bara för att du tycker att du är världens snyggaste behöver det inte betyda att alla andra tycker som dig. Jag tycker personligen att du ser förjävlig ut och stör mig på att du är så fruktansvärt ful, därför väljer jag också att skriva mina åsikter i din blogg eftersom det är fritt fram att kommentera. Ett tips som du kommer att komma långt med i livet är att hitta ett bättre argument och kolla dig själv i spegeln så ska du se att det inte finns någonting att vara avundsjuk på 😉

  Mina ip-adresser som jag använder: 66.90.121.114, 93.174.93.145, 66.90.121.117, 50.7.78.236

  • Anonym

   Så synd att folk verkligen har mage att kalla nån ful, förstår om du haft en tuff uppväxt! För du kan ju tydligen inte beté dig. Finns i chatten

  • Rebecca

   Alltså snälla hållkäften bara, har du inget vettigt att skriva så håll det för dig själv istället. Förstår att du mår dåligt över ditt utseende så du måste klanka ner på någon som Kissie?! Alltså snälla avgå bara. Tack!

   • Anonym

    ”Inget vettigt” det var ju den enda vettiga kommentaren. Är uppriktigt chockad att alla håller med inlägget. Och rädd att folk tänker så. Avundsjuka, det ÄR INTE DET. Dock äcklas folk av livstilen och idealen och brist på verklighetsförankring. Jag är inte avundsjuk. Alls, på andra jo men inte kissie. Skulle aldrig vilja ha hennes jobb eller utseende. Eftersom hela hennes liv handlar om utseende är det inte konstigt att folk kommenterar på det. Vad ska man annars kommentera på? Samtliga inlägg handlar om utseende.

    • Sara

     Håller med dig asså. Finns definitivt inget o va avundsjuk på. Ful o helt misslyckad tjej. Stackars tjej som skyller på avundsjuka hon borde göra nått med sitt liv.

    • Rebecca

     Min kommentar var riktad mot hon/han som skrev ut sitt ipnummer… det var väl ändå ingen vettig kommentar?! Nä precis..

  • WickedWakt

   Jag kan ge dig ett jätte enkelt tips! Om du slutar gå in på hennes sida så slipper du se det. 😀

 • Ida

  det är ju ett självklart tecken på avundsjuka, sen håller folk på sådär för att själv känna sig bättre.
  självklart så hade det inte varit fel att gå i dina skor, men därför ska man inte trycka ner andra för att må bättre själv.
  tur du är stark alexandra! u go girl! 🙂

 • WickedWakt

  Sånna där kommenterar är ju klassiska tjejkommentarer..
  Det är lite som de som börjar med ”Inte för att vara elak MEN.. du har blivit ganska tjock”.. Om du inte säger det för att vara elak behöver man inte säga det alls.. 😉

  Hittade en grymt snygg väska idag med. Vad tycker du om den?
  http://blogg.improveme.se/natty/2015/03/29/ny-handvaska/

 • G

  Det är så hemskt . Jag önska att varje person som skriver elaka kommenterar får chansen att ha en stor blogg för en dag och få känna på dessa kommentarer . Spelar ingen roll om du är okänd eller känd. Tanken av att människor kommenterar ditt utseende är så jävla hemskt ! Blir äcklad av mänskligheten ibland !

 • C

  Oh, yeah, you mean like on april 4th 2012 when you wrote; ”Tänk vad kul om blondinbella kom fram till mig en dag och frågade ”Alexandra.. Kan inte du bli min PT? Hjälpa mig komma i form?”

  ….när jag ser såna kommentarer ser jag framför mig antigen en osäker tonåring som tycker livet är orättvist, en trött medelåldersmorsa eller en “vuxen” människa som fortfarande bor hemma.

 • Daniela

  Haha ja eller hur, t.ex klassikern ”inte för att vara elak, men det ser ut som du har lagt på dig” haha. Jag kan intyga att näthat är tecken på avundsjuka, jag var sjukt elak mot en tjej på min klass i högstadiet, fy vad jag blir arg på mig själv nu i efterhand, så himla löjlig jag var. Vi har dock kommit förbi det där och är nu bra vänner 🙂

 • Rebecka

  Vad har hänt med din pojkvän, jag tycker du har börjat öppna upp mer om honom , du skriver ibland när han är med, eller som chokladen innan haha, har ni bestämt nya regler? Puss<3

 • Emmy

  Håller verkligen med om att det ät typiska tjejkommentarer..

 • Polisanmäl dom allihopa

  Polisanmäl dom allihopa, det var inte alls snällt skrivet!!!!!

 • Anna

  Alltså, varenda en av dem handlar dessutom om ditt utseende.
  Du är jättesnygg, oavsett operationer. Förstår inte varför det plötsligt blir OK att dissa någons utseende så fort den har gjort kosmetisk kirurgi.

 • Titti

  Kan du snälla ge tips på snygga klänningar som skulle passa till skol avslutning? Går ut 9:an och vill ha en jätte vacker klänning men har inte hittat en ända ännu som faller mig i smak.
  Du är jätte vacker Kissie, ta inte åt dig dehär fula kommentarerna de är bara avundsjuka på dig! 😉

 • Magdalena

  Håller med.
  Att vara ”ärlig” är ofta vara en utsäkt för att kunna vara oförskämd. Omoget!

 • Anonym

  Jag hade blivit glad om någon tyckte jag blivit mer fin när jag gått upp i vikt – kan ha att göra med att jag lagt på mig 15kg senaste 6åren

  • Helena

   Bra för dig! Men man kan inte förutsätta att det mottas positivt. Det är ingens sak att kommentera om någon annans viktuppgång eller -nedgång, såvida man inte känner varandra naturligtvis.

 • Miffomamman

  Så typiskt tjejer, detta ”fenomen”. Och jag vågar påstå att det bottnar i dåligt självförtroende, dålig självbild, osäkerhet osv..precis som du redan var inne på.

  De hackar på dig som driver en framgångsrik blogg, kan leva gott på den och som gör det som många andra tjejer bara drömmer om!

  Tjejer, ni som hackar på sådana som ”Kissie”, varför inte börja leva fullt ut själva, sätt upp egna mål, försök hitta ”er grej” som gör er lyckliga! Vad det än må gälla, om det handlar om jobb, träning/jakt på ”beachkroppen”, pengar, resor…
  Ju mer tid ni lägger på att klanka ner på andra, desto längre ifrån er egen dröm kommer ni. Lägg fokus på ert eget liv vetja, börja redan nu.

 • Evelina

  Men åh, tråkigt att det blir så!
  Håller med dig iallafall, kloka åsikter! 😀

 • Netti

  Ja just det sådana kommentarer känner jag igen! Du har så rätt i att allt handlar bara om avundsjuka så det är ingenting att bry sig om 😀

 • J'

  Man får säga sina åsikter utan att kränka någon. Jag anser dock inte dina förslag högre upp som något kränkande.
  Oavsett hur någon kommenterar pp din blogg så tar du det som dålig kritik och något kränkande.

  Du frågar ofta oss läsare vad vi tycker, (kanske kring hur du ska fixa dina naglar/hår osv denna gången). Du vill ha tips och sådant om saker kring dig själv eller saker du ska köpa/göra, när någon väl säger något som ”nja, den färgen passar dig inte, ta den andra istället” tar du det som dålig kritik och i värsta fall kränkande och blir tjurig och gör då ett inlägg som detta.
  Allting handlar fortfarande inte om avundsjuka, Kissie!
  Det roliga är bara att ni bloggare drar den hela tiden och faktiskt tror på den också…

  Om ni faktiskt inte vill höra vad vi har att säga eller vad VI tycker, fråga oss inte då om ni inte tål vår åsikt/tanke?

 • Emma

  Vilka rövhål det finns 🙁

 • Nina

  Håller med till viss del. Men samtidigt, tänk på att folk inte alltid menar en kommentar som ngt elakt. Beror på vad det är såklart, men ex en kommentar om att du ser fin ut och om du gått upp i vikt,behöver ej vara menat som ngt elakt. Sen att man kan ta det på det sättet, visst, men förklara det då istället för att påstå att alla som säger så vill dig illa. Klart man ska tänka sig för vad man säger/skriver men ibland säger man sånt som sårar utan att det var meningen. Så tänk på det.
  Sen har du också hävt ur dig en del kommentarer om andra människor genom åren… Kan vara en bra idé att starta med att se över sitt eget beteende. Allt man får är inte rättvist, men i många fall får man ju tillbaka vad man själv ger.

  • Helena

   Kommentarer (eller försök till komplimanger) borde inte innehålla en fråga om hen har gått eller ner i vikt. Oavsett vad avsikten är tycker inte jag att någon har rätt att säga till mig hur jag ser bättre ut, om det nu inte handlar om en vän eller liknande som känner mig. Bara för att man kanske ser bättre ut nu är det ingen skillnad mot att säga ”har du gått ner i vikt? Du var snyggare förut”.

   • Anonym

    Som sagt, förstår att man kan ta illa upp. Men då kan man förklara det för personen istället för att kasta ur sig anklagelser om att folk är avundsjuka eller vill en illa. Givetvis kan det vara så, men en kommentar som inte uppenbart är direkt kränkande behöver ju ej vara menat som ngt illa.

 • Frida R

  Väldigt bra skrivet, stämmer helt & hållet!

 • Ella

  Tråkigt att det är så!
  nouw.com/ellabellabus

 • Anna

  Bra skrivet Kissie! Även om dina näthatare inte alltid håller med om allt du gör så är de innerst inne avundsjuka på att du iallafall kan och framförallt VÅGAR göra som du vill 🙂 http://blogg.improveme.se/andiiz/

 • Mirre

  Nu löper Tyra amok i sin blogg igen och anser att hon är ett mycket bättre föredöme för tjejer då Tyra anser att Kissie står för barnmat o plastikoperationer.
  Att ha en missbrukare av morfintabletter och som hänger ut vänner o anställda i bloggen är väl knappast bättre.Dessutom har hon ju själv gjort en bröstförstoring.Dessutom svär hon o skäller hon ner sina egna läsare med jämna mellanrum.

 • Sandra

  Håller med dig Kissie! Bra skrivet

 • Modevärlden

  Håller helt med dig. Bättre att man är ärlig och bara säger som det är än att försöka låta snäll men menar illa =(

  Missa inte http://www.modevarlden.se om ni älskar mode och inredning. Idag visar jag helgens shopping!

  Kram Johanna

 • Anna

  Här är några till som jag fått höra:
  Vad fint att du sminkar dig.. Haha man måste ju försöka!
  Jag önskar jag ser lika bra ut som du när jag är i din ålder!( från en tjej typ 4 år yngre)
  Du ser så frisk ut!
  Osv osv
  Jag håller med att sådana här kommentarer är inget annat än avundsjuka.

 • Anonym

  beror ju på hen kan ju vara avundsjuk men det kan också vara att hen inte gillar det. T.ex. bara för att jag inte tycker det är snyggt med stora (fake) läppar betyder inte det att jag är avundsjuk!

  • Väluppfostrad

   Men snälla du! Om man inte gillar ett attribut på en person måste man då påpeka att man anser att den personen är ful!
   Avundsjuka gäller inte bara om att vilja ha det någon annan har, det handlar minst lika mycket om att man missunnar andra människor lycka eller framgång, och hittar därför små saker att ge elaka kommentarer om!

   Säg något snällt eller säg ingenting! Följ en blogg av intresse, inte för att kunna lyfta ditt ego med anonyma elakheter!

 • anonym

  en vuxen människa som fortfarande bor hemma? ehm vadå ska man bo utomhus när man är vuxen eller? hahaha

 • Rebecca

  Fyfan vilka vidriga människor det finns (syftar på en del här i kommentarsfältet), dessa små nättroll som inte verkar ha så mycket fritid överhuvudtaget. Usch!

  Och dessa ”snälla näthatkommentarer” alltså… ja det finns folk till allt…

 • Jess

  På tal om detta. Kolla in detta family guy klippet http://youtu.be/3hmlPtRu1SQ

 • Michalea

  Är det elakt att säga att det klär än med att ha rundare kinder? Om man va tjock skulle det vara elakt att säga ”du ser smalare ur har du gått ner i vikt? Nej, för det är hälsosamt att vara så smal är inte hälsosamt och det är en sjukt dålig förebild med.. wow…

 • Sara

  Fuckface sluta tro att elaka kommentarer beror på avundsjuka. Vem fan är avundsjuk på dig egentligen. Du är fan helt jävla misslyckad de enda du tänker på är utseende. Snälla gör något med ditt liv. Usch

  • Anonym

   Jag vet inte hur gammal du är eller så. Men sist jag kollade så är man vuxen eller tonåren sitter man inte bakom en dator skärm och skriver till andra att dom ser ut som ett ”fuckface” osv. Då bevisar ju det bara din avundsjuka mot Kissies. Hade alla dom som sitter där hemma gömda bakom en dator skärm inte varit avundsjuk på henne hade dom aldrig lagt intresse för henne eller hennes blogg. Inte heller kommenterat massa onödigt skit om hur hon ser ut osv.
   Något som jag själv tycker bevisar hur avundsjuk människor verkligen är mot andra människor som har skapat sig ett namn.
   Det jag menar är att det är verkligen onödigt från dig och alla andra där ute som sitter bakom dator skärmen och kränker andra människor, bara för att dom kanske har en dyrare väska, kläder, bil osv. Har ni så svårt för andras framgångar, så gör någonting åt det istället. Bara barnsligt att gömma sig bakom datorn samt kränka andra människor!!
   (Snälla döm inte hunden efter håret. Kissies eller Alexandra som hon verkligen heter, är inte så dum som hon ser ut. Bara för några operationer som hon har gått igenom. Hon har inte gjort det för varken dig eller min skull utan sin EGEN!)

   • Saraa

    Haha snälla du håll käften du behöver inte skriva novell asså. Avundsjuk? Nej tack, finns inget o vara avundsjuk på. Du ska inte säga något du sitter själv bakom din skärm och är dessutom anonym. Håll din fula käft bara.

    • Nour

     I found your website while saeichrng Bing. This is a nice article. I’d like to see you remove the primary point from this article and create another separate page, and maybe you could embed a video, also? If you do, it would be much welcomed.

 • anna

  Till viss del håller jag med om vad du säger. Men samtidigt tycker jag inte att du är rätt person att ”gnälla” över vad andra säger. Du kan ju själv säga både det ena och andra om folk. Till exempel det inlägget för någon vecka sedan där du pratade om ”bulimifreak”. Vad man kunde läsa i kommentarerna var det många av dina läsare som kände sig kränkta och sårade av det. Det är ju en hemsk sjukdom som man inte själv valt att drabbas av. Men inte ett ord eller kommentar till ursäkt eller förklaring från dig. Jag tycker verkligen att det tyder på stor brist på respekt för dina läsare. Är ingen stor fan av Kenza men hon steg i min aktning när hon efter att ha gjort ett ”dumt” och tanklöst inlägg i samband med den hemska flygkatastrofen förra veckan. skrev och försökte förklara sig när många tog illa upp av hennes inlägg. Heder till en sådan bloggare.
  Så man kanske ska fundera på att ”sopa rent framför sin egen dörr” först..

 • Nettan

  Håller med till 100! För kanske 5 år sen skickade jag 2-3 st ”snäll hats” kommentarer här. Sen kom jag på mig själv,vad fan håller jag på med. Det är bara löjligt att man stör sig på någon annan. Så sen dess har jag aldrig skrivit något elakt till någon igen. Tycker fler borde ställa sig samma tanke när man skriver massa elaka kommentarer.

 • Pissies.se

  Anna: Applåder! Jag kunde inte ha sagt det bättre själv faktiskt! Det är dags för lilla osäkra Pissie Nilsson att ta bjälken ur sitt eget öga och börja äta av sin egen medicin. Det är inte mera än rätt åt henne med alla ”hatkommentarer” som hon får SOM hon uppenbarligen tar åt sig förbannat mycket av då vart och vartannat inlägg handlar om hur osäker hon är på själv. Karma is a bitch! 😀

 • tina

  Så då måste även du oxå vara grymt avundsjuk på de flesta bloggare då du pikare dem hela tiden
  Makes sense

 • En tjej

  Bra sakt tycker jag!

 • Victoria

  Skit i alla du e grym! Otroligt driven tjej. Inspirerande!

 • Anonym

  Bra att du uppmärksammar detta! Tror verkligen att det är avundsjuka det handlar om när det gäller hatkommentarer eller ren omogenhet… suck..

 • Fabio

  I am trying to start a fmoral, influential blog and I want to make sure it is professional. Since I have little to no blogging experience, I am trying to save some time by asking you..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *