Shopping..

Åh bion var så himla bra 🙂 Den passar verkligen alla åldrar, både jag och lillasyster satt helt fascinerade under hela filmen.   Så fin gjord och romantisk, och lite sorglig också.. Perfekta blandningen om ni frågar mig! Men kunde inte låta bli att tänka lite på prins Carl-Philip och Sofia haha 😉 Ni som har sett filmen kanske förstår lite hur jag tänker? Fast jag var ju väldigt sugen på att gifta mig med en prins efter, eller ja det är jag fortfarande, vill också vara en prinsessa!! 🙁 Filmen rekomenderar jag starkt till alla iaf.

Här är lite av shoppingen som jag har gjort senast, fina saker va? 🙂 Jag har inte hunnit testa allting än men ska se till att göra det idag. Jag är mest nöjd över mina vita sneakers från adidas, så fräsha och kommer bli så snyggt nu under våren. Fast jag vart ite förvånad över att Nelly skickade mig ett par smutsiga byxor? Dom vita byxorna har bruna fläckar på sig längst ner på ena benet? Så himla trist så dom får ju åka tillbaka direkt såklart.. 

IMG_9203

Kommentarer (46)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *