God morgon babes!

Igårkväll vart det först fredagsmys framför let’s dance och sen mötte jag upp några vänner på stan för lite drinkar 😉 Men jag drog hem ganska tidigt (vid 2-tiden) för jag kom på att jag hade lovat att ta syster på bio idag. Vi ska se berättelsen om askungen, fast jag ska inte skylla allting på henne för jag vill faktiskt också se den haha 😉 Har hört väldigt bra saker om filmen så ska bli kul att se den! Efter tänkte jag dra förbi H&M home och kolla lite snabbt om lilltjejen tillåter det, såg på hemsidan att dom hade fått in några snygga saker (bland annat en tidningshållare). Sen ska jag leta upp mitt kvitto till min bombarjacka som jag köpte förra veckan, inser nu att den är för tjock för mig och ska kolla om jag kan byta den till en tunnare modell.. Man måste ha kvitto för att kunna byta en vara mot en annan va? Så det är mina planer för idag! 🙂

Nej nu ska jag ta ut råttan och sen visa vad som ligger i 2 paket som jag hämtade ut, hann inte göra det igår nämligen. Har ju köpt en ny kappa, nya adidas sneakers, nya byxor, ny tränings-bh.. mm! Så en hel del har jag köpt 🙂 Och jag har faktiskt blivit bättre på att skicka tillbaka saker som inte passar/jag inte är nöjd med, förut gjorde jag ju aldrig det. Snacka om att kasta pengarna (och plats i garderoben) i sjön!

ask

Posted in: Vardag
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *