Sno min stil!

Vill ni sno min stil fast till en billigare peng? 🙂 Då har jag letat upp liknande plagg som jag använder fast som inte kostar lika mycket. För det är inte alla som kan lägga ca 60 lax på en outfit, finns annat viktigt att lägga pengarna på! 🙂

Fördelen med att köpa ”fina” plagg är att dom sitter oftast bättre samt att kvalitén är bättre och då kan du ju använda plagget längre. Mina bodaskins jackor tex håller väldigt bra kvalité + dom är varmare än andra jackor. Jag tycker det känns lite lyxigare också att veta att man har fina kläder på sig, och då känns det lite annorlunda 🙂 Men samtidigt blir man mer ledsen ifall dom går sönder haha. Det är en prioriteringsfråga helt enkelt!

snostilen

Jacka – LÄNK // T-shirt – LÄNK // Väska – LÄNK // Ballerina – LÄNK // Jeans – LÄNK // Solglasögon – LÄNK //

Posted in: Vardag
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *