Lite vitaminer =)

Jag känner att jag behöver lite extra tillskott av vitaminer.. Kanske därför jag känner mig så trött hela tiden? Gjorde iaf iordning en fruktsallad som innehåller äpple, päron, banan, jordgubbar, nektariner mm. Så gott! 🙂 Jag brukar ha vaniljkvarg till men det var slut i butiken, trist. Så kör a lá naturell idag. Annar sär det gott med kokos över, testa det om ni är sötsugna!

Föresten, det står 2 barn (ca 12 år gamla) utanför min dörr som har plingat på typ 3-4 gånger nu. BLIR TOKIG!! Tycker deras föräldrar att det är ok att låta barnen plinga på hos andra sådär? Misstänker att det är några av mina grannar, kommer nog leta upp vilka det är snart och ta ett snack med föräldrarna för sånt här gör mig tokig. Aldrig får man vara ifred alltså.. Det kanske låter drygt men försök sätta er i min situation.. Känns som jag är på hugget hela tiden, kommer bli gråhårig haha.

IMG_9186

IMG_9188

Posted in: Vardag
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *