Jag svarar visst?

Hej allehoppa!

Jag var förvånad när jag läste kommentarerna i förra inlägget, flera tycker (tror) att jag inte svarar på kommentarer? Det känner jag att jag faktiskt gör. Inte alla men när någon frågar något så svarar jag + jag lägger ju upp ”svar på tal” inlägg då och då när jag svarar på en kommentar med både text och bild. Sen om det är kanske 5 olika som har frågat samma sak kanske jag svarar på en för då är det ju bara gå och kolla? Jag hoppas att ni kollar in kommentarsfältet lite oftare så får ni se att jag svarar 🙂 Nu har jag svarat på massa i förra inlägget så gå in och kika!

Så nu har vi löst det biten iaf haha.. Hur är läget rå? 😉 Jag mår prima fast vaknade typ halv 12 idag, haha skönt. Men kom på snabbt att jag hade en till tvättid idag så var bara springa ner med resten som jag inte hann med igår. Shit vad kläder jag har alltså.. Men det är söndag idag och idag har jag planerat att jag måste verkligen städa undan här hemma, ner med resväskorna, fixa i garderoben, lägga undan allt nytt som har kommit hem osv osv. Det ligger verkligen grejer just nu överallt! Soffan är tex text med skönhetsprodukter (dom jag bloggade om i fredags) och jag har inte gjort plats för dom än. Kul för min stackars kille haha.. 90 % av grejer hemma är ju mina saker och jag inser det fort när vi städar.

Så dagens planer:

check Tvätta kläder + städa hemma!
check Spela in videoblogg
check Gymma
check Fota bilder åt sponsor
check Hälsa på hos mamma (innan hon flyttar).

intervju

En bild från när jag intervjuades av expressen.

Kommentarer (32)
 • G

  Jag har frågat både här och mail. Jag undrade vart du använde filler ( klinik ) för få mer V formad ansikte. Du berättade det för länge sedan . Kram

  • Alexandra

   Adam och eva kliniken men rekomenderar dom INTE!! Hon som har kliniken har gjort massa fel (du kan hitta det om du googlar). Men vill du ha mer v-format med filler behöver du fylla haka + kindben så det blir mer som ett hjärta. Fast rekomenderar det inte. kram

 • Malin

  Du svarar bara på sånt som inte handlar om åsikter typ. Du har inte svarat på en ända kommentar som handlade om att dela grejer på facebook, du är så dum va. Skrattar åt dig!

  • Alexandra

   vilken grej då? Med tiggarna? jag har skrivit förut att jag tycker inte vi borde ha så mycket tiggare i Sverige. Jag står för det! Sen känner jag att jag svarar på folk som är trevliga, du verkar ju inte direkt vara den trevliga typen så varför lägga ner tid och energi på såna som dig? Håll en god ton och jag svarar =) Bra att jag bjuder på skratt i ditt annars så tråkiga liv (uppenbarligen) 😛

   • Ronja

    Hahaha så skönt svar, Alexandra! :’D

   • Malin

    Nej, jag menar inte tiggare, hatar dom själv. Det du inte vill se på facebook, djur plågas när dom blir pälsjackor eller när dom ska bli mat, det svarade du inte på. Antar att du är så dum att du går runt med äkta päls så om du gör det är du ju ingen djurvän och då undrar jag varför du har hund. Och jag är väldigt trevlig mot folk som jag tycker om. Du är ju inte särskilt trevlig kan man ju säga. Och du som har hund klagar på folk som lämnar sina hundar utanför affären, så kan du inte ens hjälpa djur i världen som misshandlas och plågas VARJE dag utan istället går och köper dyra saker, öppna ögonen!

 • J

  Säljer fina plagg på tradera! 🙂
  Gå in och kolla, du kanske hittar något. 🙂
  http://www.tradera.com/item/342738/227397993/linne-med-oppen-rygg

 • Sara

  Älskar verkligen din blogg, intressanta inlägg och flera inlägg per dag!
  Går in på din blogg cirka 10 gånger per dag och röstar på dig på Finest när jag har tid!
  Hoppas verkligen du tar hem ett pris 🙂 ❤️

 • Angelica

  Älskar att du tar dig tid att svara!

 • Emma Berglund

  Hoppas du får en grym dag 🙂

 • Anonym

  Tack för en bra blogg Alexandra! Jag har läst massor med olika bloggar men lika snabbt som jag börjat följa dom så har jag slutat. Din blogg är den enda jag följt konstant och det är för ditt angesamang du lägger ner på den och oss läsare. Du tar bloggen på allvar och det gillar jag. Ville bara ta tillfället i akt och tacka dig!

 • J

  Jag gillar att du nämner din pojkvän lite mer nu i inläggen. Jag tror att det är bättre att nämna någon i små doser som du gör nu än att utesluta honom helt. Människ

  • J

   Människor är ju så jäkla nyfikna och rotar förmodligen mer i ditt privatliv med honom när han är helt hemlig. Jag vet ju att han har velat vara utanför bloggen, men det har bara lett till att folk lägger ut ännu mer bilder på honom i skvallerbloggar och så.
   Du verkar så himla mycket gladare på senaste tiden. Blir glad av att kika in här. 🙂

 • Alexandra Salomatin

  Tack för den fina kommentaren du skrev på min blogg!

  Haha lol luuurad kollade bara på din ”Hur man blir en känd bloggare”-video! ♥♥

 • Anonym

  Kkassandraaa.blogg.se

 • Amelie

  Hej Alexandra!! Älskar din blogg

 • Amelie

  Halva kommentaren försvann, men undrar om du kan göra ett inlägg där du tipsar om trendiga jackor, skor och väskor nu till våren?

 • Anonym

  Hej alexandra!
  Jag har läst din blogg länge och vet att du använder löshår för att få längre och tjockare hår! (det här är ingen reklam) jag har också haft problem och alltid velat ha tjock o långt. En arabisk vän till mig gav mig rådet att använda ormolja (hon har tjock och långt) då det tydligen ska hjälpa. Nu efter 8 veckor ser jag en stor förändring! Jag har fått minst 10 cm längre och tjockare hår! Jag är så glad för att den funkar och ville ge dig tipset att använda den oljan. Dock fick jag oljan av min vän då jah inte kunde hitta den någonstans! Ett bra tips till dig 😉
  Kram! 🙂

 • Ellen

  Det är jättekul när du svarar på frågor och kommentarer 😀

 • Hej! Har du någon kontakt med Fanny Strömberg fortfarande? Hon har ju barn och allt nu. Var hon en person man trodde skulle ha ett barn när ni sågs?

 • natty

  Det är så roligt när bloggaren svarar på kommentarer. Då känns det som att de ser just lilla mig om du förstår vad jag menar.

 • Madde

  Hej! Tänkte bara fråga hur du gör din bas, vilka produkter använder du? Tycker alltid att du har så fin hy. Kram

 • Anonym

  den hårfärgen på bilen var sjukt fin på dig! du är såklart fin i din nuvarande färg men den var de där lilla ”extra” 😉 puss

 • Anonym

  Hej Kissie!

  Jag ska åka till USA i april (Washington och New York, ca 2 veckor) och jag undrar om du har några tips inför resan. Det är en studieresa så vi kommer inte vara ”lediga” 24 sju men det kommer finnas tid till annat också 🙂 Vad bör man tänka på inför en resa till Amerika? Vad kan man göra där, eller vad borde man inte missa att uppleva där? Alla tips är välkomna! (Har kommenterat om samma sak tidigare också men då svarade du inte 🙁 )

  Kram

 • Amanda

  Fina du, har sett att du brukar svara om man frågar något 😀
  Skulle inte du kunna gå in och lämna en kommentar på min blogg? Skulle bli så glad 😀

  http://nouw.com/justlikeamanda

 • Cornelia

  Men gud vad löjliga folk är, du svarar på jättemånga kommentarer, men för att få ett svar måste inlägget 1, innehålla en fråga och 2, innehålla något som är värt att svara på. Tycker du sköter ditt jobb super och älskar din blogg! 🙂

 • Niiinen

  Hej Alexandra,

  Tycker din blogg är inspirerande 🙂 keep it up!

 • Emmy

  Låter som en bra dag! 🙂

 • Agness

  You look much better with smile!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *