Haha gillar ni min sminkning? 😉 Kände mig verkligen redo för en helkväll på stan lol! Jag vet inte riktigt vilken look hon var ute efter när hon sminkade mig, kanske en fräsh sommar-look eller exotisk-stripp-look? Hmm.. Vad tror ni? Lillen fick bli en kissekatt iaf som ni kanske ser. Inte så himla bra sminkat heller men det var min första gång jag sminkade sådär. Använde bara eyeliner och ögonskugga hehe.. Funkade iaf utmärkt som tidsfördriv när man är barnvakt.

Vad sker ikväll då.. Kanske åker till Julia för lite mello-mys, jag har ju inte sett någonting i år eftersom jag var utomlands. Har jag missat något? Ja förutom Viktor och Samirs låt (groupie) då, ska googla upp den nu och lyssna på den. Jag har bara hört parodin på deras låt ”snoppie”. Har ni sett den? Om inte, leta upp den nu för den är sjukt kul! Finns på youtube.. Borde finnas en sån variant fast för tjejer. Samla ihop er brudar, fram med blygisarna och ta en.. Puss..ie? Haha nej det funkar ju inte!

IMG_4300

Posted in: Vardag
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *