Darling S event igår

Haha alltså vilken kväll igår..

Började med att Bella kommer över till mig runt 6-tiden, vi snackar lite skit och fixar oss. Sen blir vi upphämtade av 2 limmos som ska köra oss under kvällen. Där bjuds det på skumpa och gigantiska goodiebags! 🙂 Så förfesten började redan ordentligt i bilen! När vi kom fram till nattklubben där eventet hölls på bjuds det på ännu mer skumpa och vin.. Jag och Bella som bara skulle dricka ”2 drinkar”.. 😉 Sen plötsligt kom det fram massa halvnakna män/pojkar vid bordet och även tjejer som modellade och visade upp underkläder.

Eventet hölls ju av Darling S men det kanske ni kunde lista ut av alla goodiebags på översta bilden hehe. Jag har kikat lite snabbt i min goodiebag och såg massa underkläder, spännande! Ska gå igenom den strax, när jag har vaknat till liv först.. För givetvis slutade kvällen inte där, vi drog runt och slutade på White Room tills klockan vart 5 på morgonen..

Ja som ni förstår är jag inte på topp idag haha men jag måste ta tag i min jäkla tvätt från resan som fortfarande ligger i resväskan (nasty jag vet), så jag ska släpa mig upp nu ur soffan, svepa en hink vatten och komma igång.

kissie bella

IMG_7988

IMG_8031

IMG_8019

IMG_8046

 Haha inte lätt att stava Kissie rätt alla gånger..

IMG_8054

Posted in: Vardag
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *