Damp-ungen

Den här fröken håller på att hoppa runt som en galning just nu hemma hos mig. Ungefär såhär kan det låta från henne när jag tar pauser för att blogga och jobba lite;

– ”Varför sitter du vid datorn?”
– ”Hur länge ska du göra det där? När kan vi köpa banan?”
– ”Varför använder du datorn så mycket?”
– ”Hur många skor har du egentligen? Ska räkna dom..”
– ”Vart är ”C”? Vill bråka med honom, han är rolig!”
– ”Kan du sminka mig som en katt? Mamma vill inte det fast du har ju andra regler, roliga regler!”
– ”Åh kan jag få dina hello kitty tofflor!”

Nu har hon lyckats övertalat mig att köpa bananer för att göra bananpannkakor som hon länge har velat smaka. Har hon läst min blogg..? Hon gillade dom och dom var en hit som tur är 😉 Till det vart det smälta bär istället för sylt, hade ingen sylt hemma visst..  Men även det gillade hon. Och jag hittade lite saft längst inne i kylskåpet som tur är så det vart en riktig festmåltid som även en 6 åring kan tycka om haha. Dom är ju så kräsna? Nu när hon är mätt och belåten iaf så nu tänkte jag försöka sätta igång en film på viaplay så jag kan få andas ut lite haha.. Dvs glo i min telefon, måla tånaglarna osv.

IMG_7954

Posted in: Vardag
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *