Vad visar korten?

Känner ni igen den här typen av kort? Dom används till olika saker, dom flesta tänker väll ”taro kort” eller hur? Men man kan använda dom på flera olika sätt än att någon sitter och läser av ens framtid genom att berätta vad som finns på andra sidan av kortet.. Jag ska ha liten stund för mig själv och gå igenom korten och läsa på om hur man använder dom. Man fick med en bok som berättar vad alla kort betyder. Jag tycker sånt här är spännande och skulle mer än gärna vilja få ”bevis” på att det funkar. Tror ni sånt här funkar?

Men innan ska jag fortsätta att fixa en video som jag håller på med, försöker så gott som det går utan att ha ena minneskortet.. Så irriterande att den inte funkar mitt från ingenstans? Tur att man inte hann träffa någon kändis som man tog en vild fanbild med som man sen ville skryta med om här på bloggen, för då hade ju ingen trott än när man säger att kortet plötsligt slutade funka haha, eller hur? No pictures and it didn’t happen.

IMG_7948

IMG_7944

IMG_7951

Posted in: Vardag
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *