Waiting For The Sun

Drömmer mig bort med den här låten.. 🙂 Det snöar ute igen, wihoo skoj lixom haha. Men jag har varit och köpt en ny lotion från dove som man blir brun av (använder den typ varje dag) så jag kan fuska lite innan jag åker. Slipper blända dom andra människorna lixom! Ska bli så skönt att få sitta på en uteservering och dricka en god drink och äta glass och njuta av solen. Känns som det var evigheter sen jag såg solen.

Nej nu ska jag inte tjata om resen mer haha och ta tag i livet här, ska fixa det där jobbiga brevet som jag fick hem och maila ett jäkla företag som har skickat hem en rakhyvel till mig som någon idiot bloggläsare har beställt hem i mitt namn. Folk har verkligen inget liv? Men jag tror till och med att jag inte ens kommer behöva skicka tillbaka paketet för jag har inte signat under något. Så tack för en gratis rakhyvel lixom! Behövde faktiskt köpa en ändå haha 😉

Posted in: Vardag

You might also like

Josephine Qvist - ÄNNU MER NYTT!! Sandra Lindahl - Stadsfesten!! Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Caroline Roxy - Summer heat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *