Vill ha en henna!

God morning!

Igårkväll fixade jag visum och det sista inför resan så nu är allting klart, skönt 🙂 Jag skulle egentligen ha dragit ut och busat på stan igårkväll också eftersom det var fredag men fick hem världens ångestbrev som gav mig huvudvärk så sket i det.. Blir aldrig bra när man dricker och är förbannad, man blir ju bara mer förbannad på fyllan och mina divafasoner kommer fram. Jag kan bli en RIKTIG DIVA! Men känns bättre idag och ska försöka ta tag i skiten i lugn och ro.. Men först ska jag träna och planera lite inför en videoblogg till er.. Så får se om det blir en utgång ikväll istället, kommer ju vara borta hela feb lixom så vill ju träffa lite vänner!

Föresten någonting som jag skulle vilja göra innan resan är är en henna på handen, det är ju så himla snyggt! Celina kan såklart göra en men det tänkte jag inte på annars hade jag frågat henne i god tid om hon skulle kunna gjort en på mig innan jag åker, men vi ska göra en en annan gång hade vi tänkt 🙂 Det är så vackert med henna, har jag tur kanske jag hittar någon i Mexico som kan göra en! Men annars har ju jag ju mina gnuggisar (tatueringar) kvar som jag kan pimpa mina framtida solbrända händer med.

henna

You might also like

Josephine Qvist - ÄNNU MER NYTT!! Sandra Lindahl - Stadsfesten!! Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD Caroline Roxy - Summer heat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *