Bananpannkakor igen..

Haha japp nu har jag blivit besatt av bananpannkakor igen. Jag är verkligen en person som blir beroende av saker för jag kan äta samma saker varje dag under en period tills jag tröttnar helt och byter. Antigen så är jag tex alltid sugen på sushi eller så tycker jag inte om det alls, just nu är jag inne i en period då jag inte gillar sushi.. Men någonting som jag ha varit beroende under en värdigt lång period är ju red bull, är tyvärr fortfarande det. Dricker ju ca 4 om dagen! Kommer ju kollapsa av det en dag, har ju redan gjort det en gång. Att jag aldrig lär mig? Typiskt mig verkligen.

Sitter också vid min mail och försöker få bort allting från bloppisen men blir så less på människor som påstår att dom har betalat fast dom inte har det. Jag har inte tid för sånt trams, vill helst slänga allting men försöker vara ekonomisk! Har typ 3 saker kvar som jag helst vill skicka iväg innan tisdag för annars får ju dom vänta i 3 veckor och då kommer det bli ett jäkla liv om att ”Kissie lurar sina läsare” haha.. 

IMG_5613

#eatlikakissie

Posted in: Träning!, Vardag

You might also like

Josephine Qvist - NEW IN! Sandra Lindahl - Stadsfesten!! Caroline Roxy - Evening favs Josephine Qvist -

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *