#slutaskäms

mens

Jag la upp den här bilden på min instagram och vilket jäkla liv det vart haha! Tycker synd om folk som tycker detta är ”äckligt”, snacka om att leva med huvudet i sanden. Jag hatar det här med att man ska dölja att man håller i en tampong på vägen till toaletten, som att man ska skämmas över det? Igår tex under middagen frågade jag högt om någon av dom andra hade tampong, och alla tjejer började rota helt oblygt i sina väskor. LOVE IT! 🙂 Killarna som var med sa inte så mycket, någon såg obekväm ut haha men det kunde jag inte bry mig mindre om.

Sen är det inte alls samma sak som att man skulle skryta om att man ska bajsa som jag såg att några kommenterade, dum jäkla jämförelse. Skulle du våga hålla i en toarulle på vägen till toan? Troligtvis ja, och alla går på toaletten. Alla kvinnor (dom flesta) har mens. Ingenting konstigt alls. Sen dom som faktiskt skäms över sånt har nog personliga problem, kan inte vara lätt att vara så känslig och bry sig så mycket om vad andra tycker 🙁 Ett tips är att gå till en psykolog och inse vart problemet faktiskt sitter, för det sitter inte i att kvinnor har mens och stolt visar upp sitt mensskydd.

Jag tycker flera ska lägga ut liknande bilder för att avdramatisera mensen, hashatag då gärna med #slutaskäms så jag kan ser era bilder. Sjukt kul om vi tjejer bara tar över instagram med våra bilder så folk fattar att det är NOORMALT!

Nästa gång lägger jag upp en blodig tampong istället.

Posted in: Vardag
Kommentarer (120)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *