Haha vad tycker ni om mina olika frisyrer? 😉 Satt och lekte lite med photoshop, resultats vart väll sådär va.. Men man ser ju på ett ungefär hur det ska se ut! Jag har bland annat snott frallorna av Miley Cyrus, Kim Kardashian, Jessica Alba med flera.. Jag vart förvånad över hur bra jag passade i den första frillan som tillhör Miley Cyrus, tycker inte ni också att jag passar i den? 🙂 Lite mörkare blond och naturligare ombre… Men korthårig kommer jag nog inte bli på ett bra tag, men man kan ju sätta upp håret på olika sätt för att efterlikna frisyren. Tyckte jag passade minst i det korta bruna längst ner till höger, håller ni med mig?

Mitt dåliga humör håller dock fortfarande i sig, ligger hemma och tjurar framför TVn. Haha vet inte varför jag är på dåligt humör.. Jobbigt det dära alltså. Får fylla på med d-vitamin antar jag.. Och godis..

olikahar

Posted in: Vardag
Kommentarer (115)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *