Sista dagen på år 2014

Hej!

Tack för kommentarerna igår, söta ni är ♥ Det är inte photoshop utan jag har fått hjälp att ta bort medel ur läpparna. Ja det går faktiskt! Jag hade ju gjort det förut en gång men fegade ordentligt då hehe. Jag gick till mina vänner på skinplan och fick ett medel som bryter ner det helt enkelt. Jag gjorde det i söndags och igår var nästan allting i borta 🙂 Sjukt egentligen. Känns mycket bättre nu även om det är lite ovant 🙂 Ska tillbaka om ca 1 vecka igen.

Jaha idag är det sista dagen på året.. Jag ska väll inte göra något speciellt idag, det är ju först mot kvällen det blir glitter och glamour 😉 Funderar på om jag ska träna, men jag kan komma på väldigt många ”men” just nu. Först och främst är jag brun som en pepparkaka för jag har inte duschat än efter spraytaningen än (så färgen ska hålla). Så folk kommer väll stirra + det kommer skärt rinna färg om jag svettas haha.. Sen har jag träningsvärk exakt överallt från xtremfit-passet i måndags. Har till och med träningsvärk i brösten! Men det borde ju inte vara så himla mycket folk på gymmet idag kan man ju tycka.. 

IMG_7693

Bild från måndags 

Posted in: Träning!, Vardag
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *