2015, bring it on!

Nyårslöfte: Keep being awesome!

Detta år är svårt att slå, har hänt så mycket. Men något som ska ändras på är att jag ska sluta vara så feg!! Jag ska börja säga som det är, våga släppa taget och bara leva. Även om jag kanske ångrar mig. Man måste sluta vara rädd för att misslyckas och inse att man kan lyckas också. Dessutom hör det till att misslyckas också, party of life 🙂 Du kommer inte direkt ångra dig när du är gammal att du gjorde några misstag. Ju fler misstag desto roligare liv? Mer händelserikt iaf. 

Vill ni ha förslag på BRA nyårslöften? Här kommer några,

1. Våga ta risker och göra misstag.
2. Är du missnöjd med jobbet? BYT!
3. Testa något nytt.
4. Inte nöjd med ditt förhållande? Gör något åt det eller move on.

Kanske låter hårt men varför inte? Tycker halvfega nyårslöften som att ”gå ner 5 kilo” eller ”sluta röka” aldrig verkar funka för folk. Funkar i en månad sen släpper man det. Vill du sluta röka, varför slutade du inte för 2 veckor sen. Livet händer hela tiden, man slösar tid på att planera inför framtiden.

15

Posted in: Vardag
Kommentarer (19)
 • Anonym

  Hej!

  Vad menar du med att man slösar tid när man planerar? Man måste kanske se fram emot något när man för tillfället exempelvis pluggar eller jobbar. Jag brukar se fram emot resor eller lov, utan planering hade livet inte funkat, inte för mig iaf 🙂 Jag gillar att du säger att man ska våga vara sig själv och våga ta risker i livet, det är slöseri med tid att vara feg. Livet är för kort.

 • Anonym

  Så sant så sant! Himla fina läpparna blev , dem var fina innan med 🙂

 • Melika

  PRECIS, så jag tänker och läpparna är helt amazing! De är skitsnygga och klär dig så mycket bättre än det förra.

 • Anonym

  Åh vad sant! Jag behövde verkligen läsa detta!:)

 • E

  Hej, min blogg på improveme ligger nere. Eftersom du jobbar hos dom, vet du vad som hänt? Ganska frustrerande att inte kunna blogga 🙂

 • Minette

  Gott nytt år på dig Alexandra!

 • nelly

  Bra löften! In och kolla in mina kanske? 🙂 <3

 • David

  Med tanke på att Sverige har ett ekonomiskt system som bygger på att ungefär 7% av befolkningen måste vara arbetslös för att det systemet ska kunna fungera så känner jag att det vore lite riskabelt att byta jobb, för man vill ju ogärna bli en del av dessa 7%.

  • becca

   Håller fullständigt med… och många som inte ens räknas som arbetslösa går på timanställningar som knappast räcker till hyra, mat och att faktiskt leva. Har en kompis vars mamma sökte sig efter nytt jobb, hennes arbetsgivare fick reda på det, hon fick sparken och var arbetslös i två år. Självklart ska en inte ha ett jobb en vantrivs med, men det kan vara värt att tänka efter två gånger.

 • anonym

  Kära Alexandra mycket bra skrivet. Jag önskar dej ett bra nytt år 2015. Snällaste kan du inte göra video när du har på dej din snygga klänning å ska ut sista dan på året. Please kram .Önskar dej en jättetrevlig partykväll gott nytt år**

 • Lisa

  Jag brukar aldrig ha några nyårslöften men ska försöka följa några i år i alla fall. Det viktigaste för mig kommer bli att vara stark nog och inte lita på någon. Och att våga träffa en kille och inte stänga in mina känslor samt göra som du: ta risker och inte vara feg.

  Gott Nytt År Alexandra!

 • Hanna

  Håller med dig! Jag tror inte längre på nyårslöften då typ ingen kan hålla de. Jag har börjat kalla mina ”nyårslöften” mål istället. Mål kan man uppnå när man vill medan det känns som om nyårslöften är knyta till just nyår.

 • Linn

  Gott nytt blogg år Kissie! 😉
  Åå så fint du kommer att glittra ikväll! Kram

 • Anonym

  Fick du allt du önskade dig till
  jul? Om inte finns det fortfarande
  en chans.Vårt spel finns online
  http://www.hangtheyoga.se fram till
  den 1 januari 2015! Om du lyckas
  få flest poäng vinner du en Yoga
  Tablet 2 som en försenad
  julklapp till dig själv!

 • Anonym

  Jag tror du formulera dig lite fel när du skriver ”man slösar tid på att planera inför framtiden”. Om ingen hade planerat inför framtiden hade du inte suttit där du suttit idag. Det där tänket är väldigt farligt….Jag förstår vad du försöker förmedla och att det inte var så det var menat men du får tänka lite på hur du formulera dig eftersom det framförallt är unga personer som läser din blogg och tar in allt du skriver boksakstavligen.

 • Emmy

  Hoppas att du fick en bra start på det nya året!

 • Sandra - Fitness, hälsa & skönhet

  Jag har helt skippat nyårslöften. För att inte blir genom deppig om man misslyckas ändrade jag det till nyåsmål för några år sedan. Men inte allt för mesig mål, man har ju ett helt år på sig att nå dem. 😉

 • Annette

  Precis. Detta året SKA jag sluta röka och lägga målet på 15 kg 😀

  http://nouw.com/Nettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *