Testar klänningen..

Testar klänningen inför imorgon, kan ni tänka er att den har legat och ”skräpat” i min garderob i ett år nu? Sjukt.. Men tur för mig, då slapp jag stress-shoppa efter en ny 🙂 Det är trots allt bara en kväll, även om det är nyår. Klänningen jag har på mig kommer från dry lake och jag tycker den sitter som ett smäck, lite i det kortaste laget.. Den åker såfort jag går, men om jag har på mig ett par tunna hotpants under slipper jag tänka på att jag kanske råkar visa några privata delar under kvällen 😉

Någon frågade mig hur man ska göra med benen, ska man ha tjockare strumpbyxor så man slipper frysa, stövlar eller stå ut och frysa arslet av sig? Jag tycker helt klart att du ska satsa på ett par strumpbyxor, det värmer lite. Har du en längre kappa är det perfekt att ha på dig utomhus, då täcker det ju benen lite. Jag tycker inte du ska ha ett par längre stövlar om du har klänning på dig, kommer nog se lite konstigt ut.. Så kör på strumbyxor, men inte för tjocka. Är det svarta så kör på halv genomskinliga.

Som ni ser är jag även brun och fin tack vare proffsiga Stockholm Beauty, känner mig riktigt fräsch och snygg fast det är mitt i vintern 🙂 Och jag har sluppit spendera massa timmar i solarium. Hinner ni inte spraya er rekomenderar jag kastanjevatten, du blir brun direkt!

Ps. Ser ni någon skillnad på mina läppar? Hehe..

dress2

Kommentarer (97)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *