Här har ni en liten sneak peek på nyårsklänningen som jag ska ha på mig imorgon 🙂 Som jag sa kommer jag se ut som en liten discokula haha, men det är ju trots allt bara nyårsafton en gång om året. Har ni hunnit bestämma er för vad ni ska ha på er än? Nu ska jag stax åka mot Stockholm Beauty för spraytan så jag blir snygg på nyårskvällen. Men jag har min lillasyster hemma hos mig som är sjuk så hon får helt enkelt följa mig. Kanske lyckas få henne sprayad, HAHA tänk vad roligt 😉 Tror mammsen skulle bli knäpp på mig om hon hämtade upp henne som en mini-Kissie.. Men jag har ju iof en hemma spraytan-maskin, kanske kan leka lite med den?

Jag skulle egentligen ha hunnit träna xtremfit idag också innan jag blir brun och fin men fick ställa in det för som sagt är lillen här och tror inte hon skulle tycka det var så roligt att titta på mig medan jag tränar i en timme.. Just pga sånthär som det är så skönt att inte ha barn, hunden kan ju vara själv 1-2 timmar medan med tränar och gör sig fin lixom 🙂

Nej vi hörs snart igen för nu ska jag åka på solsemester 😉 Nästan iaf haha!

IMG_7707

Posted in: Vardag
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *