Quiztador

Som ni säkert har förstått är jag en riktig speltorsk när det gäller iphonespel. Jag har hur många spel som helst letar alltid efter nya spel. Så jag hittade ett nytt spel som heter Quiztador som är ett frågespel till iphone. Har spelat det nu under den sista tiden och har blivit lite smått besatt haha 🙂 Bästa med spelat är att man kan spela mot 3 vänner och göra sin egen personliga figurer. Frågorna handlar mycket om mode och kändisar och sånt är ju jag bra på 😉
Ni hittar spelet här:  www.appstore.com/quiztador
kissie
Posted in: Vardag

You might also like

Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - En vecka med goväder Caroline Roxy - Fresh face Intervju - Noomi Rapace Ellinor Bjurström - En hörna är klar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *